Menu Zavřít

Nemrhejte časem, vyřiďte si půjčku online

12. 5. 2014
Autor: Redakce

Žijeme v rychlé době, v níž si nemůžeme dovolit plýtvat časem. Výzkumy chování novodobého spotřebitele jsou toho důkazem. Stále více lidí pohybujících se v digitálním světě totiž vyhledává rychlá řešení svých problémů. Jednoduše řečeno, vše chceme vyřešit za pomoci internetu a smartphonu. Dokonce i půjčku.

Zdlouhavá byrokracie, ověřování, papírování, hodiny promarněné čekáním na vyřízení půjčky. To vše je již dávno pasé. Dnes již není nic výjimečného na tom vyřídit si půjčku prostřednictvím internetu. Ten je však plný neseriózních společností, proto byste měli být při vyřizování online půjčky obzvlášť ostražití.

Pozor na nekalé praktiky

Kdo chce mít jistotu, vsadí na banku. Kdo nemůže ztrácet čas, peníze potřebuje ihned a chce se vyhnout zdlouhavému dokladování, loví v nabídkách nebankovních společností. Už dávno neplatí, že nebankovní společnosti jsou horší než banky. V mnoha případech dokážou svými službami konkurovat bankovním subjektům a dokonce nabídnout lepší možnosti vyřízení půjčky či nižší úrok.

Internet je však zaplaven nabídkami mnoha neseriózních nebankovních společností, které se chovají vůči svým zákazníkům neférově. Jejich společnými znaky jsou neúměrné zajištění nemovitostí, vysoké sankce z prodlení na hraně zákona, příliš vysoké úroky a množství skrytých poplatků. Takové společnosti většinou nemají žádné zázemí či alespoň jakous takous firemní kulturu. Mimo internet byste je zřejmě hledali marně.

Proto si předtím, než se rozhodnete vyřídit si online půjčku, společnost důkladně ověřte. Ptejte se okolí na zkušenosti, podívejte se, kde společnost sídlí a zda dostatečně viditelně a jasně uvádí všechny podmínky, které s půjčkou souvisí. Společnost MoneyNOW, která nabízí rychlé online půjčky, dokonce svým zákazníkům hned na své webové stránce nabízí kalkulačku, která jasně a hlavně předem ukáže klientovi přesnou částku, jakou celkově zaplatí za půjčku.

Rychle, jednoduše, online!

Půjčky od společnosti jako MoneyNOW slouží povětšinou na menší nečekané výdaje. Někdy nám prostě okolnosti nedovolí čekat až do výplaty a právě v takových situacích potřebujeme mít peníze na účtu co nejdříve. Proto společnost MoneyNOW garantuje, že žádost o půjčku vyřídí do 60 minut. Nikdo se vás nebude ptát, na co konkrétně chcete půjčené peníze použít. Pro získání půjčky stačí vyplnit jednoduchý formulář, což vám nezabere více než 5 minut.

Získat rychlou půjčku online od MoneyNow

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).