Menu Zavřít

Nejlepší potravináři získali známku kvality

18. 6. 2007
Autor: Euro.cz

Novou regionální známku kvality získali v Českých Budějovicích jihočeští výrobci potravin. Tři nejlepší v každé kategorii mohou své výrobky opatřit logem soutěže Chutná hezky jihočesky, kterou uspořádala Regionální agrární komora za podpory kraje.

Celkem 37 potravinářů přihlásilo téměř osmdesát masných, dvanáct mlékárenských a přes čtyřicet pekárenských výrobků. Kategorii „Ostatní“ tvořily ovocné šťávy, saláty a další lahůdky. Mezi oceněnými byl i bio sýr z Kozí farmy rodiny Špatných z Bílska u Bavorova (na snímku manželé Špatní).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).