Menu Zavřít

Na prodej jsou areály sběrných surovin

7. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Areál bývalých sběrných surovin ve Valašském Meziříčí včetně poboček poslal do dražby správce konkurzní podstaty společnosti Stelit. Za nejméně pět milionů korun je jako celek draží opavská realitní kancelář Realika. Hlavní areál se nachází ve valašskomeziříčské Hranické ulici v místní části Krásno nad Bečvou.

Areál bývalých sběrných surovin ve Valašském Meziříčí včetně poboček poslal do dražby správce konkurzní podstaty společnosti Stelit. Za nejméně pět milionů korun je jako celek draží opavská realitní kancelář Realika.

Hlavní areál se nachází ve valašskomeziříčské Hranické ulici v místní části Krásno nad Bečvou. Obsahuje dvoupodlažní nově zrekonstruovanou administrativní budovu s příslušenstvím, provozní halu s přibližně 900 m2 užitné plochy, sklad, garáže a vrátnici. Pozemky mají celkovou rozlohu 9349m2, jsou oplocené a dobře přístupné z veřejné komunikace.

Provozovna v Rožnově pod Radhoštěm se nachází v ulici Čs. armády 1686 v okrajové, ale hustě zastavěné části obce. Pozemek má 322 m2 a přiléhá k němu další oplocený pozemek, sloužící jako manipulační plocha (cca 400 m2), který je však ve vlastnictví obce. Zděná provozní hala má 240 m2 užitné plochy.

BRAND24

V blízkosti hlavního tahu mezi Valašským Meziříčím a Rožnovem pod Radhoštěm leží provozovna v Zubří. Také ona je na kraji obce. Celková rozloha pozemků činí 1538 m2, provozní hala nabízí 240 m2. Další provozovna se nachází v obci Kelč, zhruba patnáct kilometrů od Valašského Meziříčí a dvacet od Hranic na Moravě. Areál s celkovou rozlohou 1578 m2 leží na kraji obce, provozní hala má zhruba 240 m2.

V samostatné aukci je na prodej také další areál v Hranické ulici ve Valašském Meziříčí, zahrnující i prodejnu stavebnin a rozestavěnou halu. Areál o rozloze 5073m2 je na prodej za 5,5 milionu korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).