Menu Zavřít

Mobily bude prodávat Menzel

9. 12. 2011
Autor: Euro.cz

HTC

BRAND24

Společnost TCCM, distributor mobilních telefonů HTC v Česku a dalších devatenácti zemích střední a východní Evropy, bude mít nového šéfa. Na čerstvě vytvořenou pozici obchodního a marketingového ředitele celého regionu v lednu nastoupí Otto Menzel, dosavadní ředitel prodeje středním a velkým firmám v Telefónice Czech Republic. Majitel TCCM a dosavadní šéf firmy Kamil Vacek se přesune na post ředitele pro rozvoj byznysu na nových trzích.
„Po čtyřech a půl letech nedávám firmě takovou hodnotu, jakou přinese nový člověk. Navíc jsem svou podstatou podnikatel lovec, který nejradši hledá nové trhy,“ vysvětluje Vacek.
Menzel bude mít na starost především vyjednávání s mobilními operátory a distributory ve dvaceti zemích, kde firma působí. „Já se zaměřím na nový byznys, především na vstup TCCM do dalších zemí, ve kterých od HTC v budoucnu získáme zastoupení,“ řekl Vacek týdeníku Euro.
Součástí připravovaných změn je i odkup minoritního podílu v TCCM ze strany tchajwanské centrály HTC. K němu by podle Vacka mělo dojít na jaře příštího roku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).