Menu Zavřít

Máte náskok!

16. 7. 2007
Autor: Euro.cz

EDITORIAL Na tomto místě obvykle upozorňujeme na to, co se dočtete uvnitř čísla. Tentokrát ale naopak zmíním témata, o nichž jsme už podrobnější článek nepřipravili. Minulý týden proběhla médii zpráva, že ministr práce a sociálních věcí Petr Nečas dokončil takzvanou technickou novelu zákoníku práce a posílá ji do vlády.

EDITORIAL

Na tomto místě obvykle upozorňujeme na to, co se dočtete uvnitř čísla. Tentokrát ale naopak zmíním témata, o nichž jsme už podrobnější článek nepřipravili.

Minulý týden proběhla médii zpráva, že ministr práce a sociálních věcí Petr Nečas dokončil takzvanou technickou novelu zákoníku práce a posílá ji do vlády. Také se objevily informace, že administrativní zátěž tuzemských podnikatelů činí 86 miliard ročně a co se chystá pro její snížení. Nebo že vláda připravuje soutěž na výběr loga pro české předsednictví Evropské unie.

BRAND24

Vy, čtenáři Profitu, jste si o všech zmíněných tématech – a samozřejmě i mnoha dalších – mohli přečíst už s předstihem. Například o obsahu Nečasem navržené novely jsme podrobně psali už na konci března. S takovým náskokem se snažíme přinášet informace hlavně o změnách, které mohou výrazně ovlivnit podnikání.

Vím, že někomu přijde zbytečné číst o něčem, co ještě není definitivně schváleno. Těší mne ale, že řada čtenářů takové včasné informace ocení: Jednak se na novinky mohou včas připravit, a především ještě něco mohou změnit. O návrzích často píšeme v době, kdy jejich autoři čekají na připomínky podnikatelů. A určitě je lepší zkusit je změnit než na ně pak jenom nadávat.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).