Menu Zavřít

Martin Němeček, Tomáš Čihula, Marek Disman

29. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Kinstellar

counsel, managing associate, koncipient

BRAND24

Mezinárodní advokátní kancelář Kinstellar jmenovala dva advokáty do nových pozic. Martin Němeček byl jmenován do pozice counsel, Tomáš Čihula se stává managing associate. Zároveň byl přijat Marek Disman do pozice advokátního koncipienta.
Martin Němeček je zkušeným advokátem v oblasti nemovitostního práva. Před příchodem do společnosti Kinstellar v roce 2007 pracoval v advokátní kanceláři Salans. Jeho specializací je oblast nemovitostí, zejména akvizice, financování, prodeje, zpětný leasing, nájmy a výstavba nemovitostí.
Tomáš Čihula je uznávaným advokátem a vedoucím sekce soutěžního práva a práva Evropské unie. Před svým příchodem do společnosti Kinstellar v roce 2009 působil několik let v Bruselu, nejdříve v Evropské komisi na Ředitelství pro hospodářskou soutěž, následně pak ve špičkové bruselské advokátní kanceláři Van Bael & Bellis, zaměřené na hospodářskou soutěž a evropské právo. Rovněž se spolupodílel na celé řadě soutěžních a antidumpingových kauzách a fúzích.
Marek Disman vystudoval právo na Právnické fakultě UK a absolvoval stáž na Universität Salzburg zaměřenou na evropské soukromé právo. Před příchodem do právní kanceláře Kinstellar pracoval jako paralegal v právních kancelářích Lovells a Allan & Overy v Praze. Specializuje se na oblast nemovitostí, fúze akvizice, nájmy a zabývá se rovněž IT právem.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).