Menu Zavřít

Luxusní vila po Becharovi půjde do dražby

12. 3. 2007
Autor: Euro.cz

Luxusní vila kontroverzního podnikatele libanonského původu Tareka Bechary ve Vyžlovce u Prahy jde do dražby. „Vyhlašovací cena nemovitosti je sedm milionů korun,“ potvrdil Jiří Bureš z dražební společnosti, která nemovitost v březnu nabídne. K samotné vile patří tři pozemky. Termín dražby je stanoven na 30.

BRAND24

Luxusní vila kontroverzního podnikatele libanonského původu Tareka Bechary ve Vyžlovce u Prahy jde do dražby. „Vyhlašovací cena nemovitosti je sedm milionů korun,“ potvrdil Jiří Bureš z dražební společnosti, která nemovitost v březnu nabídne.

K samotné vile patří tři pozemky. Termín dražby je stanoven na 30. března letošního roku. Od středy 21. února začala lhůta pro složení dražební jistoty 50 tisíc korun. Sídlo někdejšího blízkého spolupracovníka Radovana Krejčíře si podnikatel postavil poblíž Jevan údajně bez stavebního povolení a částečně na cizím pozemku, mimo jiné prý z úvěru 800 milionů korun, který si vzal a nikdy nesplatil. Česká policie Becharu podezírá z toho, že je zapleten do únosu a smrti otce podnikatele Krejčíře, který před spravedlností uprchl na Seychelské ostrovy. Bechara je nyní ve vazbě na Slovensku, kde se před 14 dny pokusil o sebevraždu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).