Menu Zavřít

Lukoil půjde do nájmu

4. 4. 2008
Autor: Euro.cz

Galleries Louvre

BRAND24

Česká pobočka ruské ropné a plynárenské společnosti Lukoil bude sídlit v kancelářské budově Galleries Louvre. Na téměř 1600 metrech čtverečních si Lukoil zřídí centrálu pro své aktivity v regionu střední a východní Evropy a Belgie.
Galleries Louvre je první fází projektu Mayfield Galleries v Praze 5. Výstavba byla zahájena na jaře a dokončení Galleries Louvre je plánováno na červen příštího roku. Rozloha komplexu bude přesahovat 4500 metrů čtverečních a jeho součástí kromě kanceláří budou také kavárna a podzemní garáže. Developerem projektu je společnost Mayfield Radlice East-group, člen britské skupiny Fordgate Group, a autory návrhu jsou pražská pobočka studia Chapman Taylor ve spolupráci s architekty z AG Studia.
Lokalita Radlic, kde se Galleries Louvre nachází, se stala vyhledávanou čtvrtí pro sídla firem poté, co zde centrálu otevřela ČSOB. „V Praze 5 je momentálně velmi omezená nabídka kvalitních kancelářských ploch. Galleries Louvre přitahuje společnosti, které hledají kanceláře na Andělu či v pátém pražském obvodu,“ říká Petr Markvart ze společnosti Cushman & Wakefield.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).