Menu Zavřít

Lukáš Najman

18. 11. 2008
Autor: Euro.cz

Hewlett-Packard mgr.

BRAND24

finanční ředitel
Společnost Hewlett-Packard (HP) oznámila jmenování Lukáše Najmana (39) finančním ředitelem a ředitelem controllingu pro Českou republiku a Slovensko. Doposud Lukáš Najman zastával tuto pozici v České republice. Jeho nadřízeným zůstává Guillaume Gerardin, finanční ředitel HP pro oblast střední a východní Evropy.
Kromě stávajících finančních aktivit v České republice bude Lukáš Najman nově zodpovídat i za stejnou oblast na Slovensku.
Lukáš Najman nastoupil do společnosti HP v roce 1996 jako ředitel řízení a podpory obchodních procesů a stal se vedoucím projektu centralizace obchodních procesů HP pro Střední východ, Afriku a východní Evropu. V roce 2000 nastoupil do kombinované pozice finančního ředitele a ředitele řízení a podpory obchodních procesů HP. V této pozici setrval i po spojení společností HP a Compaq v roce 2002. Od roku 2004 působil ve funkci finančního ředitele a ředitele controllingu HP ČR.
Lukáš Najman absolvoval Fakultu elektrotechnickou ČVUT v Praze se zaměřením na technickou kybernetiku. Má dvě děti a mezi jeho koníčky patří rocková hudba, sjezdové lyžování a cyklistika.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).