Menu Zavřít

Lucie Vávrová, Petr Panský

25. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Norton Rose

seniorní právníci

BRAND24

Norton Rose, v. o. s., advokátní kancelář, do svého týmu přibrala Lucii Vávrovou a Petra Panského, seniorní právníky a nové členy týmu pro oblast bankovnictví, kapitálových trhů a pojistného práva.
Lucie Vávrová působila více než šest let v mezinárodní advokátní kanceláři Allen & Overy, kde se věnovala především oblasti bankovnictví a kapitálových trhů. Specializuje se na dluhopisové a akciové emise jak na domácím, tak i mezinárodním trhu a také se zabývá problematikou derivátů. Absolvovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně, hovoří plynně anglicky, německy a francouzsky.
Petr Panský posílil pražský tým Norton Rose Group především v oblasti pojistného práva. V uplynulých pěti letech zastával pozici vedoucího právního oddělení ING Insurance & Pensions Česká Republika, kde zodpovídal za právní podporu servisní společnosti, penzijního fondu a několika pojišťoven působících v České republice a patřících do nizozemské finanční skupiny ING. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, hovoří plynně anglicky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).