Menu Zavřít

LP - krátce

2. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce

AŽD Praha

Společnost AŽD Praha posílila svou pozici v Evropské asociaci železničního průmyslu UNIFE. Předsedou a mluvčím Signalling Group (průmyslu zabezpečovací techniky) byl v Bruselu zvolen Vladimír Kampík, ředitel pro evropské záležitosti AŽD Praha.

ppm factum group

Ota Jirgl nastoupil do pozice associate partner společnosti ppm factum group Jeho úkolem v nové roli bude další posílení pozice firmy na středoevropském trhu. Po vystudování oboru zahraniční obchod na VŠE nastoupil Jirgl do firmy Unilever, Později pracoval pro firmu Nestlé, naposledy coby business executive manager confectionery pro Českou a Slovenskou republiku.

Farsight

Do funkce senior property managera firmy Farsight byl povýšen dosavadní property manager Tomáš Koleček. Bude mít na starost především aktivity zahrnující sestavování a vedení rozpočtu, reporting, správu klíčových budov a denní komunikaci s klientem. Zkušenosti v oboru načerpal hlavně ve společnostech Nexus a Impact Corti.

BRAND24

Colliers International

Realitní poradenská společnost Colliers International přijala do oddělení kancelářských nemovitostí Lucii Veselou do pozice associate. Přišla z agentury CzechInvest, v níž byla v pozici projektové manažerky odpovědná za podporu a následnou péči pro klienty z oblastí IT a sdílených služeb. Veselá vystudovala mezinárodní obchod a komerční komunikaci na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).