Menu Zavřít

listárna

6. 1. 2003
Autor: Euro.cz

Vážení čtenáři, dovolte mi, abych Vás přivítal u prvního letošního vydání Profitu, a tím pádem i na našich motoristických stranách. Stejně jako v minulém roce budeme i letos pokračovat v oblíbených testech a listárně. V tomto roce nás čeká 51 vydání a na úvod seriálu testů jsem pro Vás přichystal opravdovou lahůdku v podobě Oplu Vectra GTS.

Tím ale rozhodně nekončíme. Jak jsem na sklonku roku 2002 sliboval, budeme se v testech věnovat především luxusnějším vozům a dodávkám. A tak se můžete těšit například na Renault VelSatis v nejvyšší výbavě, Mazdu 6 Sport a combi 4WD, novou Toyotu Corollu sedan a combi, Jaguár S-Type, Mercedes C-Coupé a nebo na Peugeot 807. V rámci dubnové výstavy Off-Road Show 2003 jsme připravili Speciální přílohu, kde najdete testy těch nejlepších terénních aut, jako je třeba Nissan Patrol GR nebo nová Toyota Land Cruiser 100. V rámci našich redakčních Speciálů se budeme také věnovat dodávkovým vozům a automobilům s možností odpočtu DPH, které jsou právě pro tuto možnost velice atraktivní. V několika profilech bude také pamatováno na ty z Vás, kteří uvažují o koupi ojetého osobního auta a nebo dodávky. Jménem svým a jménem redakce našeho týdeníku Vám přeji mnoho příjemných chvil strávených nad těmito stránkami.

CONTENT24

Napište nám!

Máte nějaký problém? Nevíte si rady? Potřebujete s něčím poradit? Nezoufejte a napište nám. Poradíme Vám, nebo se za Vás zeptáme. Přemýšlíte nad nákupem nového vozu a nestačí Vám zkreslené informace v autosalonech? Nemáte čas na porovnávání vozů různých značek a ježdění po prodejnách? Anebo byste si rádi přečetli něco o Vašem autě snů? Napište nám, které vozy Vás zajímají! My si je půjčíme a otestujeme za Vás! Stejně tak se můžete na našich stránkách pochlubit Vaším miláčkem anebo se podělit o své zkušenosti s konkrétním vozem s ostatními čtenáři. Své náměty můžete zaslat elektronickou poštou na adresu: doul@profit.cz nebo faxem na číslo: 225 010 355, popřípadě poštou na adresu Podnikatelský týdeník Profit, Vinohradská 230, 100 00, Praha 10.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).