Menu Zavřít

Lidé a firmy

19. 11. 2007
Autor: Euro.cz

VODAFONE Pavel Kusý Marketingovým ředitelem pro firemní zákazníky Vodafonu je nově Pavel Kusý. Do firmy se vrátil po dvou letech ze společnosti Citibank. V minulosti pracoval také pro společnost Coca-Cola, kde mimo jiné připravoval strategii pro balenou vodu BonAqua.

DIRECT POJIŠŤOVNA Pavel Martyne Novým ředitelem pojistné matematiky Direct Pojišťovny je Pavel Martynek. Doposud působil jako ředitel odboru havarijního pojištění vozidel v České pojišťovně. Ještě před tím pracoval v Pojišťovně Kooperativa jako analytik útvaru pojištění vozidel.

MEDIATEL Lucie Kučerová

Vydavatelská společnost Mediatel má novou tiskovou mluvčí. Je jí Lucie Kučerová. Doposud zastávala stejnou funkci ve společnosti Peugeot ČR. V oboru Public Relations se pohybuje od roku 1995. Kromě Česka nabyla zkušeností i v zahraničí, kde se několik měsíců podílela na přípravě a realizaci mezinárodní konference pro společnost Master Foods.

EXACT SOFTWARE Petr Marc

Na post vedoucího realizačního týmu nastoupil do společnosti Exact Software ČR Petr Marc. Je zodpovědný za řízení konzultantů pracujících především na mezinárodních projektech. Doposud Marc působil ve společnosti Deloitte.

SINDAT GROUP Karel Havlíček

Dosavadní ředitel obchodu a marketingu průmyslového holdingu Sindat Group Karel Havlíček se od ledna 2008 stane jeho generálním ředitelem. Sindat řídí majetkové účasti v mnoha českých výrobních podnicích, zaměřuje se na oblasti chemie, stavebních prvků a speciálních textilií. Exportuje téměř do stovky zemí. Skupinu doplňuje řada službových společností.

ČESKÁ TELEVIZE Ladislav Šticha Česká televize má nového tiskového mluvčího. Je jím Ladislav Šticha. Pozice se ujal po Martinu Kraflovi, který je nově ředitelem Českého centra v Berlíně. Šticha byl v minulosti například tiskovým mluvčí Vojenského zpravodajství nebo zpravodajem České televize a televize Nova.

FASHION ARENA Richard Vlček V čele správy prvního pražského outletového centra Fashion Arena v Praze-Šterboholích stojí Richard Vlček. Do centra přišel z pozice manažera maloobchodu pro východní Evropu ve společnosti Puma, kde působil od roku 2005.

BRAND24

AQUASOFT Dušan Bartoš

Společnost Aquasoft, působící v oblasti vývoje a dodávek informačních technologií, jmenovala Dušana Bartoše ředitelem realizace projektů. Bude se podílet na rozhodování o strategických otázkách společnosti. Před nástupem do Aquasoftu pracoval například pro firmu Perseus & Ekosoft.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).