Menu Zavřít

LIDÉ A FIRMY

9. 10. 2006
Autor: Euro.cz

HOME CREDIT Alexander LabakDo nově vytvořené funkce generálního ředitele a výkonného partnera skupiny Home Credit nastoupil Rakušan Alexander Labak. Před příchodem do skupiny Home Credit působil Labak jako prezident společnosti Mastercard Europe či hlavní ředitel pro marketing společnosti Deutsche Bank.

HOME CREDIT Alexander Labak

Do nově vytvořené funkce generálního ředitele a výkonného partnera skupiny Home Credit nastoupil Rakušan Alexander Labak. Před příchodem do skupiny Home Credit působil Labak jako prezident společnosti Mastercard Europe či hlavní ředitel pro marketing společnosti Deutsche Bank. Pracoval i ve společnostech Johnson & Johnson a Henkel.

CFE Jiří Nekovář

Valné shromáždění Confederation Fiscale Europeenne (CFE) zvolilo v Londýně nového viceprezidenta. Stal se jím prezident Komory daňových poradců ČR Jiří Nekovář. Je to vůbec poprvé, kdy se na takto významnou pozici dostal zástupce nového členského státu Evropské unie. CFE byla založena v roce 1959 a dnes zastřešuje přes 30 národních organizací a více než 150 tisíc daňových poradců z 24 evropských států.

BRAND24

**SKANSKA CZ Vlastimil Seibert

Novým odborným ekonomicko-správním ředitelem divize Project Development společnosti Skanska CZ se stal Vlastimil Seibert. Ve funkci nahradil Ilonu Machovou. V minulosti pracoval mimo jiné v ČSOB, kde působil jako ředitel odboru podnikové klientely a poté jako ředitel pro restrukturalizaci v centrále banky. Od roku 2000 působil jako regionální ředitel korporátního segmentu ČSOB s odpovědností za financování velkých společností včetně stavebních firem. Skupina Home Credit působí v České republice na trhu spotřebitelského financování od roku 1997.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).