Menu Zavřít

Lidé a firmy

17. 7. 2006
Autor: Euro.cz

POŠTOVNÍ SPOŘITELNA Jiří Vik Novým ředitelem distribuce Poštovní spořitelny se stal Jiří Vik (43), který dosud vedl útvar Přímé bankovnictví v ČSOB. Jiří Vik pracuje ve skupině ČSOB od roku 1993. Zpočátku vedl klientské oddělení pobočky ČSOB v Náchodě.

POŠTOVNÍ SPOŘITELNA Jiří Vik

Novým ředitelem distribuce Poštovní spořitelny se stal Jiří Vik (43), který dosud vedl útvar Přímé bankovnictví v ČSOB. Jiří Vik pracuje ve skupině ČSOB od roku 1993. Zpočátku vedl klientské oddělení pobočky ČSOB v Náchodě. Od roku 2000 byl odpovědný za vybudování a rozvoj Klientského centra (Call centra) ČSOB v Hradci Králové. Od roku 2005 byl ředitelem útvaru Přímé bankovnictví.

SKANSKA CZ Petr Obst

Správním ředitelem a členem představenstva společnosti Skanska CZ se stal Petr Obst, dosavadní finanční ředitel Divize dopravního stavitelství. Nově zřízený úsek přebírá některé správní a strategické činnosti a souvisí s dalšími organizačními změnami ve skupině Skanska. Ve společnostech skupin Dopravní stavby holding a Skanska Obst pracuje od roku 1990 a zastával v nich vrcholné manažerské funkce.

HVB BANK Jan Troníček Ředitelem odboru privátního bankovnictví HVB Bank se stal Jan Troníček (34), který dosud zastával funkci vedoucího tohoto oddělení. Troníček bude zodpovídat za řízení týmu odborníků na služby pro VIP klientelu, dohlížet na spolupráci s odbornými útvary banky a rozhodovat v rámci Investičního výboru banky. Od roku 2004 je také členem představenstva Asociace pro kapitálový trh, která sdružuje banky a investiční společnosti nabízející zahraniční fondy.

BRAND24

CENTRUM. CZ David Grundel

Na pozici obchodního ředitele portálu Centrum.cz nastoupil David Grundel (36). Do firmy přišel z telekomunikační společnosti eTel. V Centrum. cz bude zastřešovat veškeré obchodní aktivity. Grundel má více než třináctileté zkušenosti s řízením prodeje a marketingu jak v Česku, tak v zahraničí. Před vstupem do firmy eTel pracoval také například na vedoucích pozicích ve společnostech Digitis, Český Telecom, JBA či Nokia v České republice a v Ruské federaci.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).