Menu Zavřít

LIDÉ A FIRMY

5. 3. 2007
Autor: Euro.cz

SFRB Petr Pávek Místopředsedou výboru Státního fondu rozvoje bydlení se stal Petr Pávek, dosavadní náměstek ministra pro místní rozvoj. Ve fondu nahradí dřívějšího náměstka Ivana Přikryla. Pávek má v rámci ministerstva na starosti bytovou politiku.

SFRB Petr Pávek

Místopředsedou výboru Státního fondu rozvoje bydlení se stal Petr Pávek, dosavadní náměstek ministra pro místní rozvoj. Ve fondu nahradí dřívějšího náměstka Ivana Přikryla. Pávek má v rámci ministerstva na starosti bytovou politiku.

MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ Ivo Vrzal

Ministr zemědělství Petr Gandalovič jmenoval do funkce náměstka pro ekonomiku a správu Ivo Vrzala. Ten bude, stejně jako jeho předchůdce Karel Venera, zodpovědný za ekonomiku a financování rezortu, výzkum a vzdělávání, informační a komunikační technologie. Dále též za oblast vnitřní správy a financování společné zemědělské politiky Evropské unie.

BAUMAX Jiří Šulc Vedení společnosti bauMax ve Slovenské republice převzal Jiří Šulc, který je současně generálním ředitelem bauMax v Česku. Ve funkci vystřídal Thomase Marxe, který byl pověřen vedením společnosti bauMax ve Slovinsku a Chorvatsku. FINEP

BRAND24

Jiří Pecháček**

Novým generálním ředitelem developerské společnosti Finep se stal Jiří Pecháček. V posledních dvou letech se podílel na přípravě nových projektů firmy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).