Menu Zavřít

LIDÉ A FIRMY

26. 2. 2007
Autor: Euro.cz

ING REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT Max de Groot Společnost ING Real Estate Investment Management jmenovala Švýcara Maxe de Groota ředitelem pro akvizice ve střední a východní Evropě. Ve své nové funkci vede tým, který realizuje investice na území Polska, České republiky, Slovenska, Maďarska, Rumunska a Rakouska.

ING REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT Max de Groot

Společnost ING Real Estate Investment Management jmenovala Švýcara Maxe de Groota ředitelem pro akvizice ve střední a východní Evropě. Ve své nové funkci vede tým, který realizuje investice na území Polska, České republiky, Slovenska, Maďarska, Rumunska a Rakouska. ING Real Estate je součástí nizozemské finanční skupiny ING Group, která obsluhuje více než 60 milionů zákazníků v 50 zemích světa.

SVAZ PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR Alice Čechová

Projektový tým Svazu průmyslu a dopravy ČR posílila Alice Čechová.

Do Svazu nastupuje jako manažerka pro Národní soustavu povolání. Rozsáhlý projekt pro popis jednotlivých druhů povolání a jejich kvalifikaci má pomoci přizpůsobit systém vzdělávání aktuálním potřebám zaměstnavatelů.

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Pavel Dejl Václav Rovenský

Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík má dva nové partnery.

CONTENT24

Stali se jimi Pavel Dejl a Václav Rovenský.

Dejl pracuje ve firmě od roku 1998. Je specialistou na komunitární právo, soutěžní právo, konkurzní právo, zabývá se soudními spory a rozhodčím řízením v obchodně-právních věcech. Rovenský působí ve společnosti jedenáctým rokem. K jeho specializaci patří právní regulace v energetice, právo životního prostředí, právo nemovitostí, stavební právo a infrastrukturní projekty.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).