Menu Zavřít

Lidé a firmy

6. 11. 2006
Autor: Euro.cz

Luboš ŠvihlíkNa pozici manažera adresného projektu ve společnosti v TNT Post ČR, která se specializuje na doručování reklamních tiskovin, nastoupil Luboš Švihlík. Do firmy přichází ze společnosti UPS, kde působil více než šest let na pozici Brokerage Manager. Předtím pracoval ve společnosti Schenker.

LIDÉ A FIRMY

SZIF Vladimír Eck

Novým ředitelem Státního zemědělského investičního fondu (SZIF) byl jmenován Vladimír Eck. Ve fondu pracuje od února 2004, nejprve jako zástupce ředitele a náměstek pro programový útvar. Od loňského dubna se stal prvním náměstkem a zástupcem ředitele. Předtím působil na ministerstvu zemědělství (od roku 1999), kde mimo jiné vedl sekci pro platební agentury.

MITTAL STEEL OSTRAVA Tomáš Telúch Ivo Chmelík

Dosavadní ředitel pro investice společnosti Mittal Steel Ostrava Tomáš Telúch byl jmenován výrobním ředitelem divize Trubky největší celosvětové ocelářské skupiny Arcelor Mittal a bude působit v Rotterdamu. Telúch pracoval od roku 1989 v Nové huti, dnes Mittal Steel Ostrava.

BRAND24

TNT POST ČR Luboš Švihlík

Na pozici manažera adresného projektu ve společnosti v TNT Post ČR, která se specializuje na doručování reklamních tiskovin, nastoupil Luboš Švihlík. Do firmy přichází ze společnosti UPS, kde působil více než šest let na pozici Brokerage Manager. Předtím pracoval ve společnosti Schenker.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).