Menu Zavřít

Lidé a firmy

9. 5. 2006
Autor: Euro.cz

SEVEROMORAVSKÁ ENERGETIKA František Řeřucha Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem společnosti Severomoravská energetika (SME) ze Skupiny ČEZ je František Řeřucha (53). V čele firmy nahradí Jaroslava Veselského, který přechází do oblasti řízení zahraničních majetkových účastí v rámci skupiny ČEZ.

SEVEROMORAVSKÁ ENERGETIKA František Řeřucha

Novým předsedou představenstva a generálním ředitelem společnosti Severomoravská energetika (SME) ze Skupiny ČEZ je František Řeřucha (53). V čele firmy nahradí Jaroslava Veselského, který přechází do oblasti řízení zahraničních majetkových účastí v rámci skupiny ČEZ. V minulosti Řeřucha pracoval v různých pozicích v Jaderné elektrárně Dukovany. Od poloviny roku 2003 byl správním ředitelem a členem představenstva SME, později se stal místopředsedou představenstva.

ČSA František Šír Výkonným ředitelem sekce Management dodavatelských služeb, kterou vytvořilo nové vedení Českých aerolinií, je od května František Šír, který do podniku přišel z Raiffeisenbank. Tam působil od roku 2002 a zabýval se reorganizací pobočkové sítě. Nová sekce ČSA zastřeší centrální nákup, správu a investice, centralizovaný autoprovoz a palubní služby. JÄKL KARVINÁ

Daniel Stolarz, Lubomír Cieslar Novým obchodním ředitelem ve společnosti Jäkl Karviná je od prvního května Daniel Stolarz (30). Ke stejnému datu se ujal funkce místopředsedy představenstva Lubomír Cieslar (42), který v Jäklu působí jako výrobnětechnický ředitel a dosud byl řadovým členem statutárního orgánu. Stolarz a Cieslar nahradí dosavadního šéfa obchodu a místopředsedu představenstva Roberta Ágha, který ukončil své působení ve firmě. Společnost Jäkl Karviná je významným výrobcem ocelových tenkostěnných svařovaných trubek a uzavřených a otevřených profilů. ATRIUM

BRAND24

Vlastimil Makovec**

Pozice obchodního ředitele společnosti Atrium se ujal Vlastimil Makovec. Ve firmě působí již devět let a v poslední době byl zodpovědný za přípravu projektů rodinných domů a detailní jednání s klienty. Společnost Atrium vyrábí a staví montované rodinné domy na bázi dřeva.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).