Menu Zavřít

Lexus začal prodávat nový RX

24. 4. 2006
Autor: Euro.cz

aktuálně Na trhu se objevilo modernizované SUV Lexus RX. Ve standardu vyjde nejlevnější verze RX 350 na 1 434 000 korun. Údajně nejprodávanější luxusní SUV Lexus RX je na trhu od roku 1997. Od premiéry se na celém světě vyrobilo a prodal více než milion kusů.

aktuálně

BRAND24

Na trhu se objevilo modernizované SUV Lexus RX. Ve standardu vyjde nejlevnější verze RX 350 na 1 434 000 korun. Údajně nejprodávanější luxusní SUV Lexus RX je na trhu od roku 1997. Od premiéry se na celém světě vyrobilo a prodal více než milion kusů. Nejnovější verzí RX 350 prý značka posunuje tento model do nových technologických dimenzí.

Má nový zážehový motor 3,5 l V6 s duálním inteligentním proměnným časováním ventilů, největší výkon činí 203 kilowattů. Samočinná převodovka a elektronicky ovládaná škrticí klapka jsou opatřeny novou logikou řízení. Rozšířené opatření potlačující hluk, vibrace a chvění údajně přispívají ke snížení celkové hladiny hluku v celém rozsahu otáček motoru. Nový Multimediální a navigační systém Lexus přináší audiosoustavu Mark Levinson Premium s možností přehrávat formát DVD, nový navigační systém a pomocný parkovací monitor.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).