Menu Zavřít

Letní závody IT pracovníků na horských kolech

23. 1. 2016
Autor: profit

Již třetí ročník letního EXACT IT Challenge a Avnet Team Challenge, závodů jednotlivců i firemních týmů z IT branže na horských kolech, se uskutečnil v sobotu 29. srpna v Náměšti Nad Oslavou jako součást Náměšťského cyklomaratonu, jednoho z podniků letošní Galaxy série.

Závody EXACT IT Challenge jsou určeny všem, kdo pracují v IT průmyslu nebo v IT odděleních nejrůznějších firem. Cílem IT Challenge je spoluvytvářet platformu závodění, zábavy a hlavně pravidelného setkávání se lidí z IT branže, a to nejen z IT firem, ale i profesionálů a manažerů působících v IT pozicích nejrůznějších společností. Generálním partnerem IT Challenge je společnost Exact Software, hlavním partnerem týmové části závodů pak společnost Avnet.

Vítězkou mezi ženami se stala Petra Zelená, soutěž mužů ovládl Jan Baltus, který měl zároveň i absolutně nejlepší čas. Firemní trofej získala parta ze společnosti Faurecia před týmy AutoCont a Sun Microsystems.

Závodníci soutěžili o hodnotné ceny, ve hře bylo například kvalitní horské kolo, dále „all inclusive“ víkendový wellness pobyt, několik fotoaparátů, unikátní dresy ze závodů Transalp atp. V party stanu umístěném přímo na náměstí se celý den podávalo občerstvení a během dne zahrála pražská blues&beatová kapela Dobrá pěna. Nálada byla, navzdory dopolednímu dešti, jako obvykle skvělá a přátelská.

BRAND24

Po krátkém odpočinku se závodníci přesunuli do Dalešického pivovaru, kde následovala afterparty připravená hlavními partnery IT Challenge, společnostmi Exact Software a Avnet. Na sportovce tu čekal večer plný soutěží, produkce kapely Čedič a mnoho další zábavy.

Úvodním podnikem další sezóny EXACT IT Challenge se stane 16. ledna 2010 závod v obřím slalomu v rakouském zimním středisku Hochficht. Pro všeobecnou spokojenost s celkovou úrovní letošní zimní části se lyžařské závody vrátí podruhé na stejné místo.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).