Menu Zavřít

Laboratoř reforem

18. 1. 2008
Autor: Euro.cz

Doing Business

Celkem devatenáct odborníků z účetních, právních a poradenských společností působících v České republice obdrželo cenu za spolupráci na projektu Doing Business, kterou udělují Světová banka a International Finance Corporation (IFC) za dlouholetou spolupráci.
Oceněni byli odborníci společností Ambruz & Dark, Baker & McKenzie, Czech Banking Credit Bureau, DLA Piper, Glatzová & Co. Law Officers, Linklaters, Peterka & Partners, PricewaterhouseCoopers a Procházka Randl Kubr.
Publikace Doing Business, kterou vydávají Světová banka a IFC, srovnává, jak právní prostředí různých států celého světa ovlivňuje podnikání v těchto zemích. Na její přípravě se bez nároku na honorář podílí více než 5000 poradců, právníků, účetních, úředníků a akademiků ze všech sledovaných zemí. Od roku 2003, kdy bylo vydávání zahájeno, podnítily její výsledky více než 113 reforem po celém světě. Bližší informace naleznete na www.doingbusiness.org.

CONTENT24

(text k fotografii)
Byznys děkuje. Ocenění expertům předali Jana Matesová ze Světové banky a vedoucí partner PricewaterhouseCoopers v České republice Steve Booth.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).