Menu Zavřít

krátce 47

16. 11. 2010
Autor: Euro.cz

krátce

krátce

Telefónica O2

Novým ředitelem divize rezidentních zákazníků společnosti Telefónica O2 byl s účinností od 6. prosince 2010 jmenován Tony Hanway (42). Přichází do České republiky z O2 Irsko, kam nastoupil v roce 2005 a kde zastával pozici ředitele rezidentního prodeje. Předtím pracoval osm let pro AOL Time Warner. Na univerzitě v Leicestru absolvoval obor řízení lidských zdrojů a vzdělávání.

Donath-Burson-Marsteller

Na pozici senior public affairs consultant ve společnosti Donath-Burson-Marsteller nastoupil Petr Kutílek (34). V agentuře se bude specializovat na vztahy se státní správou a na společenskou odpovědnost firem. Doposud působil v neziskové organizaci Respekt institute. Studoval na Karlově univerzitě, Central European University v Budapešti a New York University.

ČSSZ

Ústředním ředitelem České správy sociálního zabezpečení byl jmenován Vilém Kahoun (57), dosavadní ředitel České správy sociálního zabezpečení v Českých Budějovicích. Kahoun je absolventem Právnické fakulty UK a Fakulty zdravotnictví a sociální práce Trnavské university.

BRAND24

Pleon Impact

Novou posilou týmu agentury Pleon Impact se stala Hana Pavlíková, do společnosti nastoupila do pozice account director. Do jejích kompetencí spadá strategická komunikace s klienty a supervize vybraných klientů a projektů. Pavlíková dříve pracovala v developerských a investičních společnostech Mod-Invest či Passerinest Group. Mezi její záliby patří cestování, knihy, gastronomie, kultura a sport.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).