Menu Zavřít

Krátce

11. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

Šance pro mladé technologické firmy

Česká společnost Credo Ventures, kterou inicioval zkušený investor a facilitátor technologické startupové scény Ondřej Bartoš, oznámila spuštění venture kapitálového fondu Credo Stage 1. Je zaměřený na investice do mladých společností ve střední Evropě, hlavně na Českou republiku a Slovensko, zejména v oblasti internetu, informačních technologií a zdravotnictví. Fond, jehož cílová velikost je půl miliardy Kč, pro své aktivity k dnešnímu dni shromáždil 270 milionů Kč.

Dobrovolnický den

Citibank v rámci Global Community Day zmobilizovala 45 000 zaměstnanců ve více než 75 zemích po celém světě. V České republice dobrovolníci odpracovali celkem 1200 hodin v komunitách a organizacích po celé zemi. Pracovníci banky pomáhali s běžným provozem, bavili seniory, hrabali listí, sázeli stromy a také se aktivně začlenili do chodu organizací.

Fotografie pro Leontinku

V pondělí 29. listopadu se od 19 hodin v hotelu Intercontinental Praha uskuteční benefiční aukce pro Leontinku ve spolupráci s aukční síní artkunst. Výtěžek dražby fotografií bude rozdělen v grantovém řízení na jaře 2011 především na podporu dlouhodobých projektů, například Osobní asistence a Svítání. Předaukční výstava se koná od 17. do 24. listopadu 2010 v Galerii Anderle v Pelléově ulici v Praze 6.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).