Menu Zavřít

krátce

14. 12. 2010
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

DDeM

Agentura D.D.M. se přejmenovala na DDeM a současně posílila svůj tým. Řady konzultantů doplnil Vladimír Jičínský. Původní profesí psycholog našel svoji parketu v korporátní komunikaci, kde sbíral manažerské zkušenosti ve velkých společnostech, jako jsou ČEZ, ČSA, Letiště Praha či tehdejší Český Telecom. Specializuje se na interní komunikaci a koučink managementu.

Glatzová & Co.

Z advokátní kanceláře Glatzová & Co. odcházejí k Novému roku 2011 advokáti Lukáš Nývlt a Jakub Hájek. Veškerou agendu týkající se obnovitelných zdrojů, zejména zastupování investorů do solárních elektráren v potenciálních sporech se státem přebírá Vít Horáček. Partnerem v advokátní kanceláři Glatzová & Co. je od roku 1996. Ve své praxi se specializuje zejména na spornou agendu a rozhodčí řízení a na energetiku.

BRAND24

CZ.NIC

Kolegium sdružení CZ.NIC, nejvyšší řídící orgán správce české národní domény, zvolilo nové představenstvo. Nováčkem v představenstvu CZ.NIC se stal Tomáš Košňar ze sdružení CESNET. Ten nahradí dosavadního předsedu představenstva Tomáše Maršálka, jenž se rozhodl znovu na svou funkci nekandidovat. Jméno nového předsedy bude známo do konce tohoto roku. V kolegiu ještě Karel Tafr a Jiří Kysela, a také Martin Kukačka a Marek Antoš, kterým skončilo funkční období a byli zvoleni znovu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).