Menu Zavřít

Krátce

15. 12. 2010
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

500 000 000 Bernardů
2,5 milionu hektolitrů nepasterizovaného piva. Právě takové množství se podařilo vystavit Rodinnému pivovaru Bernard od jeho založení v roce 1991 do konce listopadu. Své pivo Bernard by tak mohl vypít každý obyvatel Evropské unie nebo například každý uživatel sociální sítě Facebook.

Inovativní ředitelé
CRN, mezinárodní periodikum zaměřující se na oblast IT byznysu, zařadilo generálního ředitele firmy ESET Miroslava Trnku na čtvrtou pozici v žebříčku nejinovativnějších IT manažerů Top 100 lídrů, který sestavuje. „Nikdo nevytváří lepší technologii pro boj s viry, nikdo se k němu za dvacet let ani nepřiblížil. Má technické i obchodní know-how,“ napsal CRN.

BRAND24

Bankéři pomáhají krajině
ČSOB a Nadace VIA představily tři projekty, které od nich získají shodně částku 300 tisíc korun. Vítězné projekty patří do druhého kola grantového programu ČSOB a Poštovní spořitelna pro podporu regionů – velké komunitní granty. Peníze dostanou projekty Obec Poustka chrání přírodu (Karlovarský kraj), Alej dětí, II. etapa (Nová Ves nad Jizerou, Liberecký kraj) a Motýlí ráj ve Ždánicích rozkvétá (Jihomoravský kraj).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).