Menu Zavřít

Krátce

29. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Pozitivní zprávy

AWD obdarovalo porodnici

Klid a pocit bezpečí během těhotenství přinese nastávajícím maminkám v šumperské nemocnici nový ultrazvukový přístroj, který jejímu porodnickému oddělení věnovalo Občanské sdružení Život dětem v Šumperku za finančního přispění AWD nadace Pomoc dětem. Dar v hodnotě 249 tisíc korun byl pořízen z výtěžku benefičního večera Magická noc – Srdce pro děti.

Práce pro vývojáře

Stovku vývojářů hodlá do konce letošního roku nabrat brněnská softwarová společnost Ecommerce.cz. V Brně je o odborníky z oblasti informačních technologií tradičně nouze, v tomto městě totiž působí řada tuzemských i světových IT firem. Společnost Ecommerce.cz chce IT odborníky nalákat na zajímavé projekty z oblasti loterií a sázek a široké spektrum firemních benefitů.

Dostaň se do Bushmills

Colum Egan, hlavní destilatér Old Bushmills Distillery, odstartoval na svatého Patrika celosvětovou soutěž Dostaň se do Bushmills. Vedle příležitosti pracovat dva týdny v jedné z nejstarších palíren na světě získají vítězové například možnost vyrobit si vlastní směs Bushmills Irish Whiskey, budou ubytováni v luxusním střešním bytě či dostanou společné kapesné 5000 liber. Přihlásit se do soutěže je možné do jedné hodiny ranní 18. dubna na
www.facebook.com/bushmillsCR.

BRAND24

Příprava konference on-line

Užitečným pomocníkem pro organizátory firemních akcí se může stát novinka na trhu, takzvaný kongresový konfigurátor. Na stránkách www.hotelparkholiday.cz umožní během několika minut přehledně rezervovat konferenci či školení přímo z kanceláře. Stačí jen vyplnit poptávkový formulář a do 24 hodin přijde elektronickou poštou nabídka včetně cenové kalkulace.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).