Menu Zavřít

Krátce

23. 5. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

DELL

Zdeněk Dutý (47) byl jmenován do funkce obchodního ředitele pro státní správu a partnerský prodej společnosti DELL. Přišel z firmy Telefónica O2, kde zastával od roku 2007 pozici ředitele pro prodej veřejné správě. Zdeněk Dutý vystudoval obor automatizované systémy řízení na Vysoké škole ekonomické v Praze. Mezi jeho záliby patří sport, zejména tenis, lyžování a cyklistika, pěstování jehličnanů a kaktusů.

CMS Cameron McKenna

Společnost CMS Cameron McKenna jmenovala Tomáše Matějovského (37) do pozice partnera v pražské kanceláři. Matějovský pracuje v CMS Cameron McKenna již přes tři roky jako člen komerčního týmu a od září roku 2009 je vedoucím tohoto týmu se specializací na komerční i regulační otázky a řešení právních sporů. Před příchodem do firmy pracoval pro jednu z českých advokátních kanceláří a pro ministerstvo zahraničních věcí.

Educo Uni Group

Marketing a komunikaci Educo Uni Group nově řídí Jana Víšková. Zodpovídá za komunikační aktivity všech vzdělávacích institucí ve skupině, mezi něž patří například Vysoká škola finanční a správní a také Bankovní akademie. Víšková se v oblasti komunikace pohybuje 15 let. Je absolventkou London School of Public Relations, ve volném čase se věnuje přednáškám a vzdělávání manažerů v oblasti řízení komunikace ve firmách a veřejných institucích.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).