Menu Zavřít

krátce

18. 3. 2008
Autor: Euro.cz

krátce

Novým personálním ředitelem slánské společnosti Linet, která vyrábí zdravotnická lůžka, se stal Juraj Eisel (50). Ve funkci střídá Jiřího Koláře, který bude v Linetu dál řídit IT projekty. Eisel bude zodpovědný za personální politiku společnosti. V minulosti pracoval jako personální manažer ve firmě Telco, poslední necelé tři roky působil v pozici personálního ředitele ve společnosti ČD-Telematika.

Generálním ředitelem české pobočky jedné z největších světových asistenčních společností AXA Assistance se stal Jan Čupa (32), který ve funkci nahradil Miroslava Hermana. Čupa ve firmě působí od roku 2001 a do letoška vedl právní oddělení.

Sanjay Samaddar bude pracovat jako generální ředitel největšího domácího producenta oceli ArcelorMittal. Nahradí Němce Gregora Münstermanna, který funkci loni v září opustil. Sedmačtyřicetiletý Ind je viceprezidentem skupiny ArcelorMittal a dosud zastával funkci marketingového ředitele skupiny pro východní Evropu.

BRAND24

Novým šéfem retailového bankovnictví v Citibank v Česku bude Rizwan Qazi (33), který ve funkci nahradí Berta Pijlse. Ten odchází do Británie, kde bude zastávat obdobnou pozici jako na českém trhu. Qazi zahájil kariéru u Citibank v roce 1997, kdy nastoupil do Mellon Bank v americkém Wilmingtonu. Od prosince 2004 zastával několik vedoucích pozic v Citibank v evropských zemích.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).