Menu Zavřít

Krátce

19. 8. 2008
Autor: Euro.cz

Jihočeská plynárenská mgr.

Novým ředitelem Jihočeské plynárenské byl jmenován dosavadní předseda představenstva Radek Lucký (44 let). Ten dříve působil ve společnostech British Gas a Transgas. O obchodní záležitosti se bude nově starat Michal Slabý, který doposud působil ve firmě E.ON Česká republika, RWE Transgas a Českomoravská plynárenská. Právní věci bude mít od srpna na starost Miloš Coufal, dříve působící v obdobné pozici u společnosti Transgas.

Skanska
Společnost Skanska CS má nového předsedu představenstva. Stal se jím Dan Ťok (49), který ve funkci vystřídal Zdeňka Burdu. Dan Ťok tímto krokem završil přebírání funkcí od Zdeňka Burdy, které začalo v lednu, když ho vystřídal na postu generálního ředitele. Zdeněk Burda odchází přednášet na Stavební fakultu ČVUT. V čele firmy stál více než 12 let. Nový šéf Skansky byl téměř dva roky v čele průmyslových aktivit ve firmě KKCG Industry. Předtím řídil Jihomoravskou plynárenskou a české pobočky firem Alstom a ABB.

SYNER Manďák, SYNER
Dosavadní ředitel stavební společnosti SYNER Manďák Jiří Zeman se vzdal funkce a byl pověřen jinou manažerskou pozicí v rámci holdingu. Řízení společnosti SYNER Manďák se ujal Doni Juras (45), který vykonával v SYNER více jak deset let funkci výrobního ředitele, nyní druhým rokem zastává post ředitele úseku výrobně-technické podpory v S group holding. Zároveň byl zvolen místopředsedou představenstva společnosti SYNER Manďák. Řízením výrobního úseku ve společnosti SYNER byl pověřen Radek Kubeš, který zde od roku 2006 zastával pozici hlavního stavbyvedoucího. Radek Kubeš (33) je absolventem ČVUT, fakulty stavební.

Svaz průmyslu a dopravy
Novým mluvčím a PR manažerem Svazu průmyslu a dopravy se stal novinář Milan Mostýn (48). Vystřídal Blanku Růžičkovou, která je nyní mluvčí Unipetrolu. Milan Mostýn do funkce přichází z pozice vedoucího redaktora magazínu Exportér, přílohy Hospodářských novin.

BRAND24

Fortuna
Novým mluvčím společnosti Fortuna byl jmenován Tomáš Bahník (25 let). Ve funkci vystřídal Tomáše Grombíře. Tomáš Bahník se dlouhodobě pohybuje ve sportovní sféře. Pracoval například jako sportovní redaktor Českého rozhlasu nebo jako sportovní komentátor v televizních stanicích Prima a Sport1.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).