Menu Zavřít

Krátce

16. 8. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

AutoCont

Tým společnosti AutoCont posílil Zdeněk Dutý (47), který zde bude zastávat funkci obchodního ředitele pro projekty e-Government. Po studiu na VŠE v Praze, obor automatizované systémy řízení, strávil několik let v podniku PVT (dnes Asseco ČR) jako samostatný vědecko-výzkumný pracovník. Počátkem 90. let spoluzaložil nejprve společnost APP Systems (dnes NESS Czech) a posléze Deltax Systems. V dalších letech zastával funkci ředitele pro prodej veřejné správě ve společnosti Telefónica Czech Republic.

Comunica

Pozici client service director reklamní a komunikační agentury Comunica obsadil Michal Bilka (29). V oblasti reklamy se pohybuje již přes deset let, působil například v internetové agentuře Symbio. Před příchodem do agentury Comunica pracoval jako manažer pro strategický rozvoj v mediální skupině Mafra. Bilka vystudoval Ekonomicko-správní fakultu Univerzity Pardubice.

LMC

Novým tiskovým mluvčím společnosti LMC, provozovatele elektronických pracovních portálů Jobs.cz a Prace.cz, se stal Tomáš Ervín Dombrovský. Přišel z Ministerstva dopravy ČR, dříve čerpal zkušenosti během angažmá ve společnosti CET 21, kde se od prosince 2008 podílel na přípravě publicistického pořadu Vizita, věnovaného moderním postupům v medicíně.

Grund Resort Golf&Ski

Daniel Gärtner (36) nastoupil do Hotel Grund Resortu Golf&Ski do pozice F&B manažera. Dosud působil ve vinařství Vinohrad, předtím pracoval v několika hotelech i restauracích nejen v České republice, ale i v zahraničí. Jako hlavní cíl si vytkl rozšířit povědomí o hotelu a restauraci do blízkého i vzdálenějšího okolí.

BRAND24

ING Pojišťovna

Vedení ING Pojišťovny se rozrostlo o dva nové členy. Do funkce finančního ředitele byl jmenován Marco Adriaan Fredriks, který přišel z Centra sdílených služeb ING v rumunské Kluži. Do pozice ředitelky marketingu a přímé distribuce nastoupila Zdenka Pelikánová, která působila v posledních dvou letech jako odborný konzultant v oblasti finančnictví. Součástí obchodního týmu ING se navíc stala nová obchodní ředitelka Kateřina Štěrbová, která bude zodpovědná za prodejní kanál Bankassurance (bankopojištění).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).