Menu Zavřít

Krátce

23. 8. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Asociace inovativního farmaceutického průmyslu

Do čela Asociace inovativního farmaceutického průmyslu, jež sdružuje 30 originálních výrobců léčiv, nastoupil Jakub Dvořáček. Do AIFP přichází z pozice ředitele divize investic agentury CzechInvest. Od konce roku 2010 zároveň pracoval jako poradce na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy ČR, kde se podílí na přípravě národního pre-seed fondu.

Intersnack

Společnost Intersnack rozšířila svůj marketingový tým o pozici junior brand manažerky. Zastává ji Michaela Berčíková, která se bude starat především o dětskou značku POM-BÄR. Berčíková přichází z obdobné pozice ve společnosti L’Oréal. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na mezinárodní obchod. V rámci studia absolvovala stáž na Louvain School of Management v Belgii.

Sanoma Media Praha

Jan Jireček (35) se stal vedoucím on-line obchodu ve společnosti Sanoma Media Praha. Předtím pracoval například jako obchodní ředitel televize Z1, působil v marketingové agentuře Dimar či zodpovídal za prodej internetové reklamy a vedení regionální obchodní sítě v televizi Nova.

CONTENT24

Westinghouse Electric Company

Společnost Westinghouse Electric Company jmenovala Alexandera Cumminga do pozice nuclear power plant project managera pro Českou republiku. Přišel z Šanghaje, kde působil v čínské státní společnosti pro jadernou energetiku. Ve své nové roli bude koordinovat aktivity firmy směrem k dodavatelům, zákazníkům a české vládě související s výběrovým řízením ČEZ na dostavbu JE Temelín.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).