Menu Zavřít

Krátce

20. 9. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Lagardère Active ČR

Jitka Augustinová nastoupila do pozice programové ředitelky rádia Evropa 2, v níž vystřídala dosavadního ředitele rádia Petra Vladyku. Do společnosti Lagardère Active ČR, která rádio Evropa 2 zastřešuje, se Augustinová vrátila po čtyřech letech. Podílela se zde na přípravě strategických analýz rozhlasového trhu pro programy rádií Evropa 2, Frekvence 1 a Bonton. Absolvovala Mediální studia a žurnalistiku na Masarykově univerzitě v Brně.

Tiscali Media

Řízením společnosti Tiscali Media je od září pověřen dosavadní obchodní ředitel Michal Kubík, který se od ledna 2012 stane výkonným ředitelem společnosti. Přišel z mediální skupiny Mafra. Jan Václav Čep, dosavadní generální ředitel Tiscali Media, přechází do společnosti Tiscali Investment, kde se bude věnovat strategickému rozvoji celého holdingu.

Tech Data

Společnost Tech Data Distribution přijala do svého Cisco týmu dva obchodní specialisty – Pavla Řehánka (37) a Oldřicha Nussbergera (31). Řehánek své zkušenosti a znalosti řešení Cisco načerpal i z dřívějšího působení v divizi Azlan společnosti Tech Data Distribution nebo naposledy během své práce ve společnosti DNS jako account manager. Nussberger přišel do Tech Data přímo ze společnosti Cisco, kde sbíral zkušenosti zejména v rámci on-line prodeje a telefonické podpory zákazníků.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).