Menu Zavřít

Krátce

1. 11. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Goodman

Nově ustanovenou pozici ředitele kapitálových investic pro střední a východní Evropu realitní skupiny Goodman obsadil Jaroslaw Wnuk (33). Bude pracovat na nákupech a prodejích firmy v Polsku, České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Jde o druhou personální změnu ve firmě během krátké doby. V září společnost jmenovala novým manažerem pro Česko a Slovensko Jakuba Pelikána.

E.ON Energie

Šéf marketingu firmy E.ON Martin Dvořák se stal členem představenstva společnosti E.ON Energie, která má v rámci této energetické skupiny na starost obchodování s elektrickou energií na českém trhu. Dvořák pracuje pro E.ON od roku 2005. Nový člen představenstva vystudoval ekonomiku a management na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, poté pokračoval v doktorském studijním programu Sociálně ekonomické fakulty Univerzity Johanna Keplera v rakouském Linci.

BRAND24

Česká manažerská asociace

Prezidentem České manažerské asociace byl zvolen Pavel Kafka, který organizaci vedl od března letošního roku. Kafka byl generálním ředitelem skupiny Siemens v ČR, v současnosti je členem představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR. Viceprezidenty se stali předseda Dřevozpracujícího družstva Lukavec Jiří Majer, šéf evropské pobočky Microsoftu Jan Mühlfeit, ředitelka ICT Věra Hnátová a marketingový ředitel Top Hotels Group Ivo Gajdoš.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).