Menu Zavřít

Krátce

14. 11. 2011
Autor: Euro.cz

Lidé a podniky

Strabag PFS

Novým finančním ředitelem společnosti Strabag PFS se stal Pavel Prokeš. Před nástupem do Strabagu pracoval jako finanční ředitel firmy Consolidated Graphics Prague. Jan Lovětínský je ve firmě nově obchodním ředitelem. Před příchodem do Strabagu PFS pracoval ve vedoucí pozici v poradenské společnosti CB Richard Ellis. Do funkce předsedy představenstva a výkonného ředitele společnosti zamířil Zdeněk Švanda. Doposud působil v české poradenské společnosti MC-Triton.

G4S

Do nově vytvořené pozice personální ředitelky skupiny G4S v ČR nastoupila Magdaléna Válková. Absolvovala VŠE, kde vystudovala podnikovou ekonomii a management a jako druhou specializaci psychologii a sociologii v řízení lidí. Před nástupem do G4S působila jako personální a administrativní manažerka společnosti Xerox v ČR.

Zemědělský svaz ČR

Předsedou Zemědělského svazu ČR byl na tři roky zvolen jeho dosavadní tajemník Martin Pýcha (36). Rozhodla o tom celostátní konference ve Žďáru nad Sázavou. Dosavadní dlouholetý předseda Miroslav Jirovský už nekandidoval. Pýcha má vysokoškolské zemědělské vzdělání, v Zemědělském svazu pracuje přes deset let.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).