Menu Zavřít

krátce

1. 6. 2012
Autor: Euro.cz

CPI Byty

Do pozice ředitele CPI Byty byl jmenován obchodní ředitel společnosti Daniel Bacík. Dosavadní ředitel firmy a zároveň generální ředitel celého realitního holdingu CPI Zdeněk Havelka zůstává i nadále šéfem holdingu. Společnost má také nového technického ředitele, kterým se stal Luděk Zelinka.

3M

Novým generálním ředitelem a prezidentem společnosti 3M byl zvolen Inge G. Thulin (58). Nahrazuje George W. Buckleyho, který odchází 1. června do penze. Thulin od května minulého roku vykonával funkci COO, zodpovědný byl za jeho šest hlavních divizí a mezinárodní operace. Thulin vystudoval marketing a ekonomii na Gothenburg University. V současnosti je rovněž členem správní rady společnosti Toro.

DuPont

Generálním ředitelem ruské pobočky společnosti DuPont byl jmenován Jiří Lang, který dříve v Moskvě působil jako corporate sales and innovation leader. V pozici managing directora bude zodpovědný za kompletní vedení aktivit koncernu DuPont v Ruské federaci. Ve společnosti pracuje již více než 20 let, v roce 2011 byl generálním ředitelem firmy DuPont pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

BRAND24

Emporia Telecom

Emporia Telecom, rakouský specialista na mobilní telefony se snadným ovládáním, hodlá letos posílit své aktivity na českém trhu. Pomoci mu v tom má nový oblastní manažer Michael Rabenstein (38). Rabenstein má za sebou kariéru ve společnosti Deutsche Telekom, kde měl ve funkci viceprezidenta na starost plánování produktové strategie a rozvoj prodeje koncových zařízení.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).