Menu Zavřít

Krátce

11. 6. 2012
Autor: Euro.cz

AAA AUTO

Karolína Topolová, dosavadní výkonná provozní ředitelka společnosti AAA AUTO, nově zastává souběžně také pozici deputy CEO. Vystudovala obor operativní management se zaměřením na tvorbu trainingu a call center na britské univerzitě TTA a andragogiku na Univerzitě J. A. Komenského.

Ness Technologies

Firma Ness Technologies posílila divizi Finance. Strategic account managerem se stal Ivan Volf, Goran Djukanovic má coby senior business development manager na starost region EMEA a na střední zákazníky z finančního sektoru se zaměřuje Monika Halířová v pozici senior account managerky. Petr Kamínek posílil divizní management a má na starost dlouhodobý rozvoj nových řešení.

Avia Ashok Leyland

Novým výkonným ředitelem letňanské automobilky Avia Ashok Leyland se stal dosavadní finanční ředitel Tomáš Jiřička (40). V Avii pracuje od roku 2006, předtím působil v automobilovém průmyslu ve společnostech Alfmeier a Kautex na různých finančních pozicích. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

CONTENT24

Euler Hermes Services ČR

Jednatelkou a výkonnou ředitelkou společnosti Euler Hermes Services ČR byla jmenována Iva Palusková (32), která ve funkci nahradila Martina Fritze. Do Euler Hermes nastoupila jako finanční kontrolorka, od roku 2010 působí v pozici finanční ředitelky. Absolvovala Vysokou školu ekonomickou v Praze.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).