Menu Zavřít

Koupi ojetého auta si můžete užít!

16. 1. 2019
Autor: Emil Frey

Nákup ojetiny má spousta z nás spojený s nepříliš reprezentativním prostředím autobazaru. Jenže časy se mění – v centru ojetých vozů EMIL FREY SELECT se budete ve všech ohledech cítit, jako byste kupovali nový vůz. Doslova si to užijete!

Odjíždět právě pořízeným ojetým vozem s úsměvem na tváři a nestrachovat se, jaké závady se brzy objeví? Zní to jako pohádka, ale není. Letos totiž začal fungovat nový program prodeje certifikovaných ojetých vozů EMIL FREY SELECT.

Ten přišel se zcela novými přístupy a vysokými standardy, jež jsou definovány švýcarským majitelem. Kromě nabídky zhruba 800 ojetých vozů, která je na webu emilfreyselect.cz, patří ke kultivovanému prodeji také nový showroom v Praze (Kolbenova 273/3), který k nerozeznání od prodejny nových aut.

BRAND24

O zákazníky se zde postarají odborně proškolení prodejci, kteří kromě detailní znalosti stavu nabízených vozů, pomohou rovněž s pojištěním, financováním či přihlášením.

Jedním z hlavních trumfů je i roční záruka na všechny ojeté vozy s přísnou certifikací EMIL FREY SELECT. Prakticky kopíruje záruku na nová vozidla a platí v celé Evropě. U EMIL FREY SELECT se zkrátka budete cítit jako u prodejce nových aut a stejně tak vůz, který si vyberete, bude v perfektní kondici.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).