Menu Zavřít

Konkurenční produkty

2. 6. 2003
Autor: Euro.cz

Brněnská společnost Zoner software nabízí službu elektronického obchodu od roku 1998. Projekt Zoner InShop nahrazuje zakázková řešení e-shopu na klíč. Funguje na principu serverové části, umístěné na serverech profesionální webhostingové služby Czechia a programu, pomocí kterého se prodejna technicky spravuje, a to od designu, přes správu zákazníků a objednávek, až po katalog zboží.

InShop od Zoneru

InShop navíc umožňuje tvorbu vlastního designu, obsahuje marketingové funkce, jako třeba diskuze, porovnávání výrobků, ankety či doporučování zboží. Za službu se platí měsíční paušál, zřizovací poplatky jsou nulové. InShop používá víc než 600 klientů.

BRAND24

ShopEngine s AcomWARE

Internetový obchod vám vytvoří i společnost AcomW ARE. Systém se jmenuje ShopEngine a vychází z individuálních potřeb konkrétní firmy. E-shop má originální design a dá se jednoduše administrovat. Zboží se v něm vyhledává podle parametrů, množství popisků závisí jen na vás. Navíc výrobek jde přímo v systému prodejny textově hodnotit. Součástí ShopEngine je i malý publikační systém, který umožňuje snadno tvořit webové stránky. Zpracování je jednoduché pomocí wysiwyg editoru (What You See Is What You Get - co vidíš, to dostaneš). Tvorba www je pak podobná programům typu MS Word či MS Wordpad.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).