Menu Zavřít

Konkurenční produkty

30. 6. 2003
Autor: Euro.cz

V kontaktu s GlobeDesignKreativita, technologie, marketing. Tato tři slova shrnují službu GlobeDesign od společnosti Globe Internet. Firma nabízí nejen samotnou realizaci internetových aplikací, ale i marketingově-obchodní poradenství, agenturní řešení na klíč a další služby.

V kontaktu s GlobeDesign

Kreativita, technologie, marketing. Tato tři slova shrnují službu GlobeDesign od společnosti Globe Internet. Firma nabízí nejen samotnou realizaci internetových aplikací, ale i marketingově-obchodní poradenství, agenturní řešení na klíč a další služby. Nejen české domény si můžete zaregistrovat v online systému DOMÉNY.CZ, kompletní webhosting pak na SERVERY .CZ. V obou případech jde zřejmě o největší poskytovatele těchto služeb ve střední Evropě. Cena www od Globe Internet závisí na objemu práce, na rozsahu webu, na množství skic a návrhů. Reference GlobeDesign najdete na http://www.globedesign.cz.

BRAND24

Propojení s Czechií

Kompletní služby v oblasti internetových prezentací poskytuje i společnost Czechia. Stránky navrhuje, zrealizuje, umístí a pak se o ně dál dle přání zákazníka stará. I tady funguje registrace domény on-line na CZECHIA.COM a možnost výběru z různých typů webhostingu. Czechia vám také v případě zájmu zajistí analýzu webových aplikací či vypracuje harmonogram www projektu. Podle studie společnosti Digimark poskytuje Czechia v současné době webhostingové služby 11,2 % provozovatelů firemních internetových stránek. Ukázky práce webdesignerů této firmy jsou na adrese http://webdesign.czechia.com.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).