Menu Zavřít

Konkurenční produkty

21. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Canon LV-X2S jasem 1100 lumenů se malý a lehký projektor nezalekne ani úkolu promítat v ne zcela zatemněné místnosti. K jeho přednostem patří pravé rozlišení XGA ve spojení s novým objektivem se zoomem 1,4x. Standardní velikost obrazu s úhlopříčkou dva a půl metru se například udrží v rozsahu vzdáleností od 2,8 do 4 metrů od projekční plochy.

Canon LV-X2

S jasem 1100 lumenů se malý a lehký projektor nezalekne ani úkolu promítat v ne zcela zatemněné místnosti. K jeho přednostem patří pravé rozlišení XGA ve spojení s novým objektivem se zoomem 1,4x. Standardní velikost obrazu s úhlopříčkou dva a půl metru se například udrží v rozsahu vzdáleností od 2,8 do 4 metrů od projekční plochy. Kompaktní velikost přístroje byla umožněna konstrukcí Optical Box s hranolem 3P, potlačujícím nerovnoměrnost barev.

BRAND24

Umax Lumen LX230

Projektor s velmi jednoduchým ovládáním, přitom neslevující z technických parametrů. Zobrazovací jednotka je tvořena třemi polysilikonovými LCD prvky a má rozlišení 1024 krát 768 bodů. Životnost prosvětlovací lampy je až 4000 hodin při světelném výkonu 1200 lumenů. Zvláštností je digitální lupa pro až desetinásobné a plynulé zvětšení promítaného obrazu. Volitelné jsou zobrazovací režimy 4:3 a 16:9 (poměr stran obrazu).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).