Menu Zavřít

Konkurenční produkty

23. 6. 2003
Autor: Euro.cz

Leda - Tell Me MoreSpeciální část věnovaná obchodnímu jazyku je bonbonkem čtyřdílného kurzu angličtiny, který zavádí PC studenta do běžných situací, spojených hlavně s cestováním a turistikou. Základem jsou video ukázky s komentářem rodilých mluvčí nebo přímo jejich dialogy.

Leda - Tell Me More

Speciální část věnovaná obchodnímu jazyku je bonbonkem čtyřdílného kurzu angličtiny, který zavádí PC studenta do běžných situací, spojených hlavně s cestováním a turistikou. Základem jsou video ukázky s komentářem rodilých mluvčí nebo přímo jejich dialogy. Pro interaktivní část cvičící výslovnost je program opatřen osvědčenou technologií firmy Auralog. Každý z dílů představuje 35 hodin nahrávek ke zdokonalování komunikačních schopností, na rozdíl od předchozí řady TaLk to Me je zde také část na procvičování gramatiky a slovní zásoby. Tell me More je kromě individuálního studia možné použít také na počítačové síti pro skupinovou výuku a existuje rovněž dětská varianta Tell me More Kids.

BRAND24

EuroPlus+ REWARD Millenium

O volitelné výhody dálkového studia s konzultacemi vzdáleného učitele a kolegů přes internet je ozvláštněn čtyřúrovňový kurz. Znamená to například odběr elektronického měsíčníku s dalšími texty, databáze nejčastějších chyb v testech s vysvětlením problémů nebo jazykové hry pro neformální kontakt s ostatními studenty na celém světě. Česká mutace programu renomované oxfordské společnosti Macmillian Heinemann English Language Teaching kromě interaktivních videolekcí obsahuje jako doplněk procvičování gramatiky s počítačovým inteligentním rozborem vět a ozvučený slovník.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).