Menu Zavřít

Klára Ježková, Dita Křížová, Sandra Zouzalová

11. 2. 2011
Autor: Euro.cz

Best Communications

account executive

BRAND24

Agentura Best Communications rozšířila svůj týmu o Kláru Ježkovou, Ditu Křížovou a Sandru Zouzalovou, které nastoupily do pozic account executive. Klára Ježková přišla po skončení vysokoškolských studií – na Karlově univerzitě vystudovala žurnalistiku a mediální studia. Média studovala také na univerzitě v belgických Antverpách. V Best Communications bude mít na starost klienty především z oblasti zábavy, módy a letectví. Novinářské zkušenosti sbírala jako redaktorka zpravodajské směny České televize. Do oblasti PR se dostala při spolupráci s veletrhem Střechy Praha, kde působila na pozici PR a marketingové specialistky. Mezi její největší záliby patří sport, především orientační běh, cestování a studium jazyků.
Dita Křížová se k týmu připojila po tříletém působení v médiích, kde pracovala na pozici webeditorky pro zpravodajský server v rámci skupiny Vltava-Labe Press. V Best Communications bude zodpovědná především za klienty z oblasti módního průmyslu a lifestylu. Vystudovala bakalářský program na filozofické fakultě v Olomouci a absolvovala stáže v Anglii, Bruselu a Spojených státech amerických. Hovoří anglicky, německy, v současné době studuje francouzštinu. Mezi její zájmy patří cestování, horolezectví a malování.
Sandra Zouzalová se v Best Communications věnuje klientům z finančního a IT sektoru. Absolvovala evropská studia na Humboldtově univerzitě v Berlíně, bakalářský titul z humanitních věd získala na Karlově univerzitě v Praze. Během studií v Německu pracovala v politickém oddělení Velvyslanectví ČR v Berlíně. V Praze pracovala pro think-tank Europeum, kde se věnovala PR v rámci mezinárodních projektů evropské integrace. Plynně hovoří anglicky, německy a španělsky, ráda cestuje a sportuje.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).