Menu Zavřít

KIT digital koupil poskytovatele videa Brickbox

24. 9. 2010
Autor: profit

Společnost KIT digital koupila pražského poskytovatele služeb digitálního videa Brickbox. Cena transakce dosahuje 10,1 milionu dolarů (asi 187 milionů korun).

Autor: Visual.cz

BRAND24

KIT digital má vyplatit akcionářům Brickbox částku ve výši deseti procent budoucích příjmů společnosti za období čtyř let. Maximální výše byla stanovena na 20 milionů USD v každém roce za podmínky určité výše ziskovosti. Součástí této akvizice jsou i mezinárodní pobočky Brickboxu. „Jedná se o výběrovou akvizici, o které jsme již nějakou dobu uvažovali a díky níž se rozšiřují naše schopnosti i obchodní příležitosti pro správu obsahu a poskytování služeb pro velká i malá hollywoodská studia,“ uvedl předseda představenstva KIT digital Kaleil Isaza Tuzman.

Společnost Brickbox Digital Media je jedním z předních evropských poskytovatelů řešení pro správu digitálního videoobsahu. Mimo Prahu má další zázemí v Sofii. Společnost má také obchodní zastoupení a pobočky s vlastní zákaznickou základnou v Los Angeles, Londýně a několika dalších oblastech střední a východní Evropy.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).