Menu Zavřít

Kika otevřela již 7. obchodní dům v České republice

17. 3. 2011
Autor: profit

Kika pokračuje v expanzi do střední a východní Evropy. Rakouský obchodní řetězec s nábytkem kika dnes otevřel svůj sedmý obchodní dům v České republice.

Foto: Miloslav Hamřík

Výstavbou obchodního domu v Ostravě má rakouská společnost vedle obchodů v Čestlicích, Praze Letňanech, Brně, Plzni, Olomouci a Liberci již sedmý dům s nábytkem v České republice, a tím celkem 19 obchodních domů ve střední a východní Evropě. Výstavba trvala pouhých 9 měsíců. Do realizace 3patrového obchodního domu s nábytkem a bytovými doplňky bylo investováno zhruba 12 milionů Euro. Nový obchodní dům poskytl 100 nových pracovních míst v České republice. „Otevření obchodního domu v Ostravě je dalším krokem pokračování naší expanze a posiluje naše aktivity na českém trhu,“ říká Paul Koch, jednatel skupiny kika/Leiner.

Jedinečné akce a nabídky při otevření

Při příležitosti slavnostního otevření nejnovějšího obchodního domu pořádá kika od 17.do 20. března velkou, čtyřdenní slavnost pro všechny zákazníky. A bude z čeho vybírat. Na celkové ploše více než 5000 m2 nabízí přes 30.000 výrobků - od nábytku přes bytový textil až po doplňky. Kromě senzačních otevíracích nabídek je připraven také bohatý program plný zábavy. „Každý zákazník si určitě vybere, neboť jsme se snažili, aby se atraktivní zahajovací akce dotýkaly všech skupin výrobků,“ prozradil Ing. Július Černický, ředitel společnosti Kika Nábytek s.r.o. pro Českou republiku.

Pozornost jistě ve městě vzbudí i velká fotografická akce kika, při níž se v centru Ostravy mohou kolemjdoucí nechat vyfotit na červené kika sedačce – symbolu značky a později si své vzpomínkové fotografie zdarma vyzvednout v obchodním domě kika. Pod heslem „pohádky“ nabídne kika napínavý a zábavný dětský program s loutkovým divadlem, soutěžemi pro malé zákazníky, malováním triček, dětským líčením a vlastní kutilskou dílnou. Zákazníci se mohou v sobotu 19. března těšit na hvězdného hosta Leonu Šenkovou, finalistku soutěže „Československo hledá SuperStar“, která se bude při autogramiádě ochotně věnovat svým fanouškům.

Koncept kika: vše z jedné ruky

Jako mezinárodní „jednička v nápadech na bydlení“ se kika jasně prosadila jako propagátor moderního bydlení, a tím uspokojuje nejrůznější požadavky všech zákazníků v oblasti nábytku a bytových doplňků. Širokým výběrem kvalitních výrobků s nejlepším poměrem ceny a kvality splňuje kika individuální potřeby a přání zákazníků. „Vše pod jednou střechou“ zní základní myšlenka konceptu: Individuální řešení bytového prostoru, aktuální novinky z veletrhů a trendy i působivé doplňky - kika nabízí nápady a řešení pro jakékoli požadavky na dokonalé vybavení bytu. Vedle rozsáhlého sortimentu výrobků stojí v popředí zákaznický servis. Podle hesla „vše z jedné ruky“ poskytuje kika bohatou paletu servisních výkonů: počítačové plánování, dodávku, montáž nebo zapůjčení kikabusu pro odvoz zboží.

Sortiment výrobků kika: „vše pod jednou střechou“

Svou celkovou provozní plochou zhruba 7.500 m2 je kika v Ostravě nejmodernějším obchodním domem s nábytkem a bytovými doplňky na východě České republiky. Ve třech patrech bude zákazníkovi vkusně prezentována široká nabídka zboží. V přízemí se nachází velkolepá nabídka výrobků k vybavení bytu, od froté zboží a lůžkovin, přes bytový textil a závěsy, podlahy i osvětlení. Dále zde bude nabízeno velké množství různého nádobí, příslušenství do domácnosti a kuchyně. Sortiment je završen rozsáhlou nabídkou zajímavých bytových doplňků.

BRAND24

Ve druhém poschodí naleznou zákazníci obývací pokoje, předsíně, kanceláře, malý nábytek a jídelny nejrůznějších stylů. Vybrat si mohou mezi nejmodernějšími kousky i nadčasovou klasikou. Ve třetím patře čeká na zákazníky rozmanitá nabídka kuchyní, ložnic a koupelen. V kika je vše pod jednou střechou, tak zde nemůže chybět ani velký výběr zboží pro nejmenší, dětské pokoje a rozmanité vybavení pro děti každé věkové skupiny.

Koncept kika Cash&Carry zahrnuje segment sortimentu s nízkými cenami, který si mohou zákazníci ihned odvézt s sebou. V moderní budově je panoramatický výtah, najdete zde restauraci celkem s 65 místy, dětský koutek a na parkovišti před obchodním domem také 75 parkovacích míst.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).