Menu Zavřít

Kalendář od 22. září do 29. září 2003

22. 9. 2003
Autor: Euro.cz

Reforma zadávání veřejných zakázek v ČR - expertní stůl - se koná od 16 hodin v Poslanecké sněmovně, sálu Státní akty a pořádá ho Výbor pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a Evropsko-české fórum.

PONDĚLÍ 22. ZÁŘÍ

Reforma zadávání veřejných zakázek v ČR - expertní stůl - se koná od 16 hodin v Poslanecké sněmovně, sálu Státní akty a pořádá ho Výbor pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a Evropsko-české fórum.

Evropský den bez aut a Evropský týden mobility 2003 v ČR.

ÚTERÝ 23. ZÁŘÍ

Začíná 14. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH, který na výstavišti PVA Letňany v Praze potrvá do 27. září.

Konference Odpady 2003 se koná od 8.30 do 16.00 hodin v Plzni, ve sněmovním sále Plzeňské radnice (nám. Republiky 1). Hlavním tématem konference je efektivní nakládání s odpadem.

Začíná schůze Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, která mj. bude projednávat zákony zamítnuté nebo vrácené Senátem: návrh zákona, kterým se mění zákon č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (sněmovní tisk 109/5), návrh zákona, kterým se mění zákon č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií (sněmovní tisk 161/6), návrh zákona o chemických látkách a chemických přípravcích a o změně některých zákonů (sněmovní tisk 211/3). Na programu je rovněž návrh změny rozpočtu Pozemkového fondu České republiky na rok 2003.

STŘEDA 24. ZÁŘÍ

Termín odvodu spotřební daně za červenec.

„SEA v ČR - zkušenosti, stav, východiska“ - třídenní konference začíná v Kostelci nad Černými lesy. Kontakt na pořadatele: tel.: 321 697 500, e-mail: sekretariat @ kostelec. czu.cz

ČTVRTEK 25. ZÁŘÍ

Termín pro podání daňového přiznání spotřební daně za srpen.

Termín pro daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty, technického benzinu a mazacích olejů za srpen (pokud vznikl nárok).

Termín pro daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za srpen.

Spotřební daně 2004 - odborný seminář pořádá Regionální poradenské a informační centrum při Jihočeské hospodářské komoře.

Ve Veletržním paláci v Praze začíná Hudební veletrh Praha 2003, který potrvá do 28. září. Doprovodný program veletrhu nabízí semináře, konference a koncerty.

7. stavební forum měst a obcí - pravidelná setkání představitelů obcí a stavebních úřadů se zástupci ministerstev a odborných pracovišť konaná pod záštitou Ministerstva pro místní rozvoj se koná v Praze, kult. domě Eden.

Začíná dvoudenní konference Přínos CDV k řešení dopravních problémů - konference, která se koná v Brně, v Kongresovém sálu hotelu Myslivna.

PÁTEK 26. ZÁŘÍ

GASTROMANIA 2003 - 1. regionální gastronomická výstava prezentující hotelová a restaurační zařízení, kulinářské speciality a ukázky mezinárodních kuchyní i služby pro gastronomický průmysl - začíná v Plzni (Dům kultury Inwest-K) a potrvá do 28. září.

SOBOTA 27. ZÁŘÍ

Svatováclavské setkání s řezbáři se koná od 10 hodin ve Zřícenině hradu Starý Jičín.

Kostelní náměstí v Ostravě je dějištěm dvoudenní Svatováclavské pouti.

NEDĚLE 28. ZÁŘÍ

Sportovní akce „Koně a volný čas“ se koná v Rábech, v Jízdárně pod Kunětickou horou.

Tradiční podzimní automotoburza se koná v areálu TJ Nivnice v Uherském Hradišti.

CONTENT24

PONDĚLÍ 29. ZÁŘÍ

Spectaculo interesse - pátý ročník mezinárodního loutkářského festivalu se koná v Ostravě, v Divadle loutek. Festival doprovází řada akcí, dílen a pouličních atrakcí.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).