Menu Zavřít

Kalendář

15. 12. 2003
Autor: Euro.cz

od 15. prosince do 22. prosince 2003PONDĚLÍ 15. PROSINCE* Nezapomeňte na daň z příjmů - pololetní a čtvrtletní zálohu na daň.* Termín pro zálohu na daň silniční za říjen a listopad.* V Bruselu se koná jednání Rady EU o dopravě, telekomunikacích a energetice - Jednání ministrů členských zemí.

od 15. prosince do 22. prosince 2003

PONDĚLÍ 15. PROSINCE

* Nezapomeňte na daň z příjmů - pololetní a čtvrtletní zálohu na daň.

* Termín pro zálohu na daň silniční za říjen a listopad.

* V Bruselu se koná jednání Rady EU o dopravě, telekomunikacích a energetice - Jednání ministrů členských zemí.

* 15. prosince 2003 (pondělí) 09.30 - Seminář „Plány odpadového hospodářství“ pořádá od 9.30 hod. Výbor pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí Senátu Parlamentu ČR. Místem konání je Valdštejnský palác (A), jednací sál a přilehlé salonky.

* V Obřadní síni v Krnově (Hlavní náměstí 1) bude v 11.00 hod. zahájen projekt k čištění odpadních vod obcí - projekt Euroregionu Praděd, který se týká čištění odpadních vod obcí.

* Slavnostní udělení Českých slunečních cen za rok 2003 - cenu uděluje česká sekce evropského sdružení pro obnovitelné energie EUROSOLAR.

ÚTERÝ 16. PROSINCE

* Od 10.00 hod. se koná slavnostní vyhodnocení projektu Úspory energie ve škole, na kterém vystoupí zástupci osmi škol z Královéhradeckého kraje, které se jej zúčastnily. Místo konání: Hradec Králové, Pracoviště Sever, Kavčí plácek 121.

* Centrum pro evropskou integraci Hospodářské komory České republiky pořádá 1 seminář Podnikání v nové Evropské unii - evropská ústava, na němž se účastníci seznámí s dopady evropské ústavy na podnikatelskou sféru z pohledu Unie, zároveň se také dozví, jaké hrozby a příležitosti otevírá ústava pro české podnikatele. Seminář se koná v sídle Hospodářské komory České republiky v Praze.

STŘEDA 17. PROSINCE

* Na Výstavišti v Praze začínají dva veletrhy, které se tematicky vztahují k blížícím se svátkům: veletrh Dárky a dekorace a veletrh Víno a delikatesy. Obě akce potrvají do 21. prosince.

* Jednání ministrů zemědělství členských států Evropské unie, které potrvá do 19. prosince, začíná v Bruselu. Předběžný program jednání obsahuje mj. body: zpráva Evropské komise o lesnické strategii pro Evropskou unii, akční plán předložený Evropskou komisí na podporu organických potravin a zemědělství, návrh na nařízení týkající se ochrany zvířat během přepravy a plány na ochranu některých druhů ryb a dalších mořských živočichů.

ČTVRTEK 18. PROSINCE

* Jízda pro Ježíška - vánoční cyklojízda se koná v Praze. Bližší informace lze nalézt na www.auto-mat.ecn.cz nebo na http://jizdy.cyklopraha.cz

PÁTEK 19. PROSINCE

* Vánoční setkání nazvané Vánoční Arnika (Praha) se koná od 18.00 do 23.00 hod v čajovně Óm (Praha 3, Koněvova 110). Setkání podbarví příjemná indická a meditační hudba, pro zájemce k půjčení tibetské mísy pro vlastní hudební produkci.

SOBOTA 20. PROSINCE

* Také zvířátka mají své Vánoce je název akce, která probíhá od soboty do neděle (Královehradecký kraj). Pod výzvou „Pojďte udělat zvířátkům pořádné Vánoce“ uvádějí pořadatelé cíl zpestřit jídelníček pacientům záchranné stanice Jaroměř v kombinaci s krátkým pochodem okolím Jaroměře za účelem přikrmování ptáků v přírodě, vyvěšováním budek, soutěže a hry pro děti, večerní besídka. Sraz účastníků se koná v sobotu ve 14.30 hodin na záchranné stanici, v neděli v 10.00 hodin na vlakovém nádraží Jaroměř.

NEDĚLE 21. PROSINCE

* Vánoční trhy Domažlice - 2. ročník prodejní výstavy, spotřební, dárkové a vánoční zboží - začínají v Domažlicích (sport. hala TJ Jiskra) a potrvají do 23. 12.

* Projednání dokumentu Scénář ministerstva životního prostředí pro aktualizaci Státní energetické koncepce České republiky se koná od 13.00 do 16.00 hod. v Praze 10 (zasedací místnost Státního ústavu pro kontrolu léčiv, Šrobárova 48).

BRAND24

PONDĚLÍ 22. PROSINCE

* V Bruselu se koná Jednání Rady EU o životním prostředí - jednání ministrů životního prostředí členských států EU. Předběžný návrh programu obsahuje mj. body: návrh směrnice o přístupu k soudu v oblasti životního prostředí, body související s Aarhuskou konvencí, body související s POP látkami, návrh balíčku opatření o chemikáliích, návrh směrnice na omezení emisí těkavých organických látek aj. kalendář od 15. prosince do 22. prosince 2003

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).