Menu Zavřít

KALENDÁŘ

21. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Pondělí 21. červencePřednášku Hygienické požadavky na stravovací služby podle norem EU pořádá Okresní hospodářská komora Pelhřimov ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí a Českou obchodní inspekcí. Odborníci z výše uvedených institucí vysvětlí vyhlášku 107/2001 Sb.

Pondělí 21. července

Přednášku Hygienické požadavky na stravovací služby podle norem EU pořádá Okresní hospodářská komora Pelhřimov ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí a Českou obchodní inspekcí. Odborníci z výše uvedených institucí vysvětlí vyhlášku 107/2001 Sb. a upozorní na požadavky, které budou provozovatelé stravovacích zařízení muset při hygienických kontrolách splňovat.

Den otevřených dveří pořádá občanské sdružení Energy Centre České Budějovice (ECČB) pro širokou veřejnost. Poradenské a informační středisko ECČB uvítá všechny návštěvníky již „před svými dveřmi“ - v podloubí domu č. 87/25 na náměstí Přemysla Otakara II. Zde bude možné obdržet publikace na téma úspory energií a využití obnovitelných zdrojů energie. Energetický poradce ECČB bude bezplatně zodpovídat veškeré dotazy týkající se úspory energií v domácnostech, výstavby a rekonstrukce domů, vytápění domů a bytů, využití sluneční energie, tepelných čerpadel, možnosti získání dotací na energeticky úsporná opatření apod. V prostorách ECČB si pak zájemci budou moci prohlédnout výstavku vzorků z oblasti úspor energií a seznámit se s činnostmi a službami ECČB. Pro každého návštěvníka bude připraveno malé pohoštění. Kontakt na pořadatele - telefon: 38 731 25 80, e-mail: eccb@eccb.cz

„Krásná země“ aneb na kole kolem ČR - VII. etapa cyklojízdy po celé ČR se jede na trase Blansko-Křtiny-Slavkov u Brna-Bučovice. Připojit se je možné kdekoli na trase. Bližší informace včetně podrobného rozpisu trasy najdete na adrese http://krasnazeme.czechtourism.cz. Projekt Krásná země je propagační štafetová jízda na kolech po všech krajích ČR, která probíhá v termínu od 15. 7. do 13. 8. 2003

Úterý 22. července

„Krásná země“ aneb na kole kolem ČR - VIII. etapa cyklojízdy po celé ČR se tento den jede na trase Bučovice-Buchlovice-Velehrad-Uherské Hradiště. Připojit se je možné kdekoli na trase. Bližší informace včetně podrobného rozpisu trasy najdete na adrese http://krasnazeme.czechtourism.cz.

Středa 23. července

Symantec Mail Security (Bezpečnost elektronické pošty) je název semináře, který se od 9.00 hodin koná v hotelu Diplomat v Praze. Na programu jsou taková témata, jako antivirová bezpečnost a filtrování elektronické pošty, Microsoft Exchange 2003, vytváření a vynucování bezpečnostní politiky pro MS Exchange.

„Krásná země“ aneb na kole kolem ČR - IX. etapa cyklojízdy po celé ČR, tentokrát na trase Uherské Hradiště-Kroměříž-Holešov. Připojit se je možné kdekoli na trase. Bližší informace včetně podrobného rozpisu trasy najdete na adrese http://krasnazeme.czechtourism.cz.

Čtvrtek 24. července

„Krásná země“ aneb na kole kolem ČR - X. etapa cyklojízdy po celé ČR, tentokrát na trase Holešov-Rusava-Vsetín. Připojit se je možné kdekoli na trase. Bližší informace včetně podrobného rozpisu trasy najdete na adrese http://krasnazeme.czechtourism.cz.

Koncert The Gizd Q (jazz) se koná od 20.00 v Ostravě, v Klubu Parník. Kontakt na pořadatele: tel. 596 138 936, e-mail: mic@ostravainfo.cz

Pátek 25. července

Termín pro daňové přiznání spotřební daně za červen 2003.

Termín pro daňové přiznání k uplatnění nároku na vrácení spotřební daně z topných olejů, zelené nafty, technického benzinu a mazacích olejů za červen (pokud vznikl nárok)

Termín odvodu spotřební daně za květen 2003.

Termíny pro daň z přidané hodnoty - daňové přiznání a daň za 2. čtvrtletí a za červen.

„Krásná země“ aneb na kole kolem ČR - XI. etapa cyklojízdy po celé ČR, tentokrát na trase Vsetín-Valašské Meziříčí-Nový Jičín-Štramberk-Hukvaldy. Připojit se je možné kdekoli na trase. Bližší informace včetně podrobného rozpisu trasy najdete na adrese http://krasnazeme.czechtourism.cz.

ROCK THERAPY aneb Malý příběh z velké doby The Beatles se koná v Praze, v Černém divadle Animáto.

Seminář s názvem „Stres? Se stresem si poradím!“ se koná do neděle v Domě Jógy v Městečku T rnávce-Ludvíkově. Na programu je téma Jak se bránit stresu a naladit se na pozitivní myšlení, nácvik a využití korekcí, které odstraňují stres. (Podle metody One brain - aplikované kineziologie).

Sobota 26. července

Jakubský turnaj - Putting green tour 18+1 - 2003 se koná v Ostravě ve Sportovněoddechovém areálu TJ Nová huť. Kontakt na pořadatele: 596 634 261.

Ukázky historického šermu v provedení štramberské skupiny scénického šermu Allegros je možné shlédnout na hradě Štramberk-Štramberská trúba.

Slavnosti obce V ražné 2003, oslavy dne obce se vzpomínkou 181. výročí narození slavného rodáka J. G. Mendela, se konají ve sportovním areálu TJ Sokol V ražné. http://www.vrazne.cz

Neděle 27. července

Koncert Lašského žesťového kvinteta se koná od 15.00 hodin v areálu hradu Štramberk-Stramberská trúba.

Slavnosti Bratrství Čechů a Slováků na Javořině budou zahájeny ve 20.00 hodin. Předpokládaný konec těchto slavností je v neděli 3. srpna.

Pondělí 28. července

BRAND24

Zahájení výstavy Ústav sociální péče pro mentálně postižené - kreativní ateliér se koná v galerii Ametyst v Ostravě. V ýstava potrvá do 24. srpna. Kontakt na pořadatele: 597 372 578

V 19.00 hodin začíná v sále ZUŠ na zámku v Letohradu Koncert mladých houslistů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).