Menu Zavřít

KALENDÁŘ

15. 9. 2003
Autor: Euro.cz

PONDĚLÍ 15. ZÁŘÍDaň z příjmů - platba čtvrtletní zálohy na daňV Brně začínají 45. mezinárodní strojírenský veletrh a 2. mezinárodní veletrh dopravy a logistiky Transport a logistika.Ve Vídni začíná 47. generální konference Mezinárodní agentury pro atomovou energii.ÚTERÝ 16.

PONDĚLÍ 15. ZÁŘÍ

Daň z příjmů - platba čtvrtletní zálohy na daň

V Brně začínají 45. mezinárodní strojírenský veletrh a 2. mezinárodní veletrh dopravy a logistiky Transport a logistika.

Ve Vídni začíná 47. generální konference Mezinárodní agentury pro atomovou energii.

ÚTERÝ 16. ZÁŘÍ

Mezinárodní den ochrany ozonosféry je název besedy s ministrem životního prostředí Liborem Ambrozkem u příležitosti Mezinárodního dne ochrany ozónové vrstvy Země, která se od 14.00 hodin koná v Planetáriu v Praze.

STŘEDA 17. ZÁŘÍ

BIST 2003 - Bezpečnost a spolehlivost informačních systémů a technologií, 2 dení odborná konference, začíná v Praze, v Top Hotelu Praha.

Posuzování shody výrobků s technickými požadavky po vstupu ČR do EU je seminář z cyklu k technice provádění zahraničního obchodu a realizaci vývozu, který pořádá CzechTrade.

Zákon č. 76/2002 Sb. o integrované prevenci a registru znečišťování - seminář, který se koná v Praze.

Nízkoenergetický dům - první zkušenosti s užíváním - přednáška, která se koná na Hvězdárně ve Valašském Meziříčí.

ČTVRTEK 18. ZÁŘÍ

Jednání Výboru pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátu Parlamentu ČR.

(Auto)mobilita - problém Českých Budějovic? - beseda, která se koná v českobudějovické Galerii Měsíc od 17.00 hodin.

Výstava Hobby, dům, zahrada začíná v Kulturním domě, Ostrava - Hlučín. Potrvá do soboty 20. 9.

Čtyřdenní Autosalon Olomouc - výstava automobilů, motocyklů, autopříslušenství, servisní a garážové techniky začíná v Olomouci na Výstavišti Flora.

Výstavní „trojlístek“ Móda Praha (veletrh módy a inspirace), Hodiny a Klenoty/Complet (12. mezinárodní speci- alizovaná výstava šperků a klenotů, hodinek a hodin spojená s výstavou dárkových předmětů PRESTIGE) a Antik 2003 (11. ročník prodejní výstavy starožitností a umění) začíná na Výstavišti v Praze a potrvá do neděle 29. 9.

PÁTEK 19. ZÁŘÍ

Den bez aut (Česká republika) - již 11. ročník této celonárodní akce vyhlásila na tento den organizace Děti Země.

Kůň - 10. mezinárodní výstava koní a veletrh všeho co ke koním patří začíná na Výstavišti v Lysé nad Labem a potrvá do neděle 21. září.

Třídenní Autosalon Louny - výstava osobních, užitkových, nákladních automobilů, motocyklů a autopotřeb začíná na lounském Výstavišti.

Dvoudenní Biojarmark ekofarem, osvětově prodejní setkání vyznavačů zdravější výživy s ekologickými rolníky a jejich biopotravinami, zrozenými bez chemie při hospodaření citlivějším ke zvířatům, půdě i krajině se koná v ekopavilonu v Praze na Barrandově.

SOBOTA 20. ZÁŘÍ

Zahrada Čech - 27. ročník nejnavštěvovanějšího zahradnického veletrhu - začíná na Výstavišti v Litoměřicích a potrvá do 27. 9.

5. Třebíčské bramborobraní se koná v Třebíči na Karlově náměstí. Přehlídka folklorních souborů Vysočiny i z jiných oblastí Česka. Součástí akce jsou i celodenní jarmark lidových řemeslníků a soutěže pro děti.

NEDĚLE 21. ZÁŘÍ

Digital Earth 2003,3. mezinárodní odborné symposium Digitální planeta Země (Digital Earth), které potrvá do 25. září, zahajuje v brněnském hotelu Voroněž.

PONDĚLÍ 22. ZÁŘÍ

BRAND24

Evropský den bez aut a Evropský týden mobility 2003 v ČR.

Trh Prodej ručních pletacích přízí se koná v DK města Ostravy. Kontakt na pořadatele: 597 489 111.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).