Menu Zavřít

Jsou princové na draka?

14. 7. 2011
Autor: profit

Většina dívek sní o tom, že potkají svého prince. Jenže co dělat, když počet eventuálních manželů po letošních královských svatbách v Evropě tak dramaticky klesá?

Jsou princové na draka?

Foto: Profimedia.cz

Stále jsou sice volní princové v Řecku, Lucembursku, švédsku a Belgii, ani jedna volba ale nemusí být ideální. Vždyť řeckého prince by jeho novomanželka mohla za chvíli sama živit. Lucembursko zase není co do rozměrů největší, a tak kdo se na dálnici o chvíli déle zamyslí a zapomene zabrzdit, dojede až do ciziny. Ve švédsku je krásně, ovšem poněkud zima a v Belgii se stále nemohou domluvit na vládě Vlámové a Valoni. Samozřejmě ani sychravá a věčně deštivá Velká Británie není žádným vítězstvím.

BRAND24

Má ovšem spanilá, leč chudá dívka, která žije v Evropě, vůbec šanci prince ulovit? Princ William si přece vzal dívku, jejíž rodina dlouhodobě žila v jordánském Ammánu. Nyní monacký kníže Albert II. pojal za ženu bývalou olympijskou plavkyni z Jihoafrické republiky Charlene Wittstockovou. Jsou to právě ta nejlepší místa, kde chudé a krásné dívky potkávají své prince? Kdo ví. Já to nezkoušela. Možná i proto si před pár týdny nevzal princ William mě, ale Kate a možná i proto jedinou českou zástupkyní na svatbě v Monaku byla Tereza Maxová.

Uklidňovat se můžeme jen tím, že žít v paláci po boku prince nemusí být vždy terno. Spousta povinností, spousta oficialit a návštěv, které byste ve svém obýváku za normálních okolností ani potkat nechtěla. Nezbývá než radovat se ze splněné pohádky někoho jiného a doufat, že se podobný příběh dá naplnit i bez královských titulů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).